S.O.S. Καλησπέρα σε ένα Mac 2015 (μέσα από το Vdj ) δημιούργησα έναν νέο υποφάκελο για να περάσω κάποια νέα αρχεία (10 Track) από ένα usb , τα έκανα μεταφορά και βλέπω ότι στο φάκελο αυτο μου μετάφερε και 40.000 αρχεία από άλλους φακέλους .(Διάσπαρτα αρχεία από διάφορους φακέλους)
εχω το v2024-i b8124 , Γίνετε επαναφορά με κάποιο τρόπο?
ευχαριστώ .
ευχαριστώ .
Posted 7 days ago @ 5:56 pm
[quote=ponos]S.O.S. Καλησπέρα σε ένα Mac 2015 (μέσα από το Vdj ) δημιούργησα έναν νέο υποφάκελο για να περάσω κάποια νέα αρχεία (10 Track) από ένα usb , τα έκανα μεταφορά και βλέπω ότι στο φάκελο αυτο μου μετάφερε και 40.000 αρχεία από άλλους φακέλους .(Διάσπαρτα αρχεία από διάφορους φακέλους)
ευχαριστώ .
Δεν εχω κανει Time machine Ποτε
ευχαριστώ .
Δεν εχω κανει Time machine Ποτε
Posted 7 days ago @ 6:06 pm
Υπάρχει κάποιος τρόπος ? κάπου διάβασα με( Relocate Missing Files )
Posted yesterday @ 7:05 pm
Το Relocate Missing Files το χρησιμοποιούμε όταν ένα κομμάτι λείπει από μία playlist γιατί έχει μετακινηθεί ΧΩΡΙΣ να το γνωρίζει το VirtualDJ
Για οτιδήποτε άλλο, η εντολή αυτή είναι άχρηστη.,
Και αν η ερώτηση σου είναι "έσπασα 2 αυγά και τα έκανα ομελέτα, μπορώ τώρα να τα κάνω μάτια" η απάντηση είναι όχι. Ακόμα και στον κόσμο των υπολογιστών.
Εκτός κι αν έχεις κάποιο πολύ πρόσφατο backup. (Αλλά τότε δεν θα ρωτούσες αν μπορείς να αλλάξεις το λάθος)
Για οτιδήποτε άλλο, η εντολή αυτή είναι άχρηστη.,
Και αν η ερώτηση σου είναι "έσπασα 2 αυγά και τα έκανα ομελέτα, μπορώ τώρα να τα κάνω μάτια" η απάντηση είναι όχι. Ακόμα και στον κόσμο των υπολογιστών.
Εκτός κι αν έχεις κάποιο πολύ πρόσφατο backup. (Αλλά τότε δεν θα ρωτούσες αν μπορείς να αλλάξεις το λάθος)
Posted yesterday @ 8:02 pm
Σημείωση:
Εννοώ οτι το πρόγραμμα δεν μπορεί να επαναφέρει τα αρχεία στις αρχικές τους θέσεις.
Δεν κρατάει τέτοιου είδους πληροφορίες για να μπορεί να το κάνει.
Παρόλα αυτά, αφού το λάθος έγινε μέσα από το πρόγραμμα, θα πρέπει να έχει κρατήσει τις πληροφορίες για τα αρχεία (cues κτλ) παρότι μετακινήθηκαν σε νέα θέση.
Εννοώ οτι το πρόγραμμα δεν μπορεί να επαναφέρει τα αρχεία στις αρχικές τους θέσεις.
Δεν κρατάει τέτοιου είδους πληροφορίες για να μπορεί να το κάνει.
Παρόλα αυτά, αφού το λάθος έγινε μέσα από το πρόγραμμα, θα πρέπει να έχει κρατήσει τις πληροφορίες για τα αρχεία (cues κτλ) παρότι μετακινήθηκαν σε νέα θέση.
Posted yesterday @ 8:10 pm