Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ
Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας ,
την ωρα που κανω μιξινγκ κολλαει ,εχω Laptop Dell window 10,RAM 8 GB,GRAPHICS CARD 128 MB,KAI STORAGE 238 GB.
Μπορω να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του λαπτοπ μου η θα χρειαστω αναβαθμιση.

ευχαριστω

Posted 7 hours ago
Ναι, το laptop αυτό για την εποχή μας είναι σχετικά μικρό.
Από εκεί και πέρα, επειδή είναι Dell, δες αν υπάρχει εγκατεστημένο το Dell Support Assist, και αν ναι, απέγκατεστησε το. Ίσως βοηθήσει.

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φίλε θα ακολουθήσω αυτά που μου είπες.
Κάτι τελευταίο,
Εάν αγοράσω καινούργιο Laptop εκτός απο Apple γιατί δέν τα πάω σε παρακαλώ γράψε μου πόσο αποθηκευτικό χώρο να έχω,Πόσα RAM και οτι άλλο νομίζεις εσύ για να μην μου κολλάει το virtual(Oginal είναι το VIRTUAL που έχω φίλε το αγόρασα)

Με εκτίμηση

Και κάτι που ξέχασα να σου είναι όταν παίζω μουσική από το Media,player ο ήχος είναι εξαιρετικός και όταν παίζω από το Virtual είναι χάλια με αρκετή παραμόρφωση??
Μπορώ να κάνω κάτι??

Γράψε μου σε παρακαλώ εάν αγοράσω καινούργιο λάπτοπ τι προδιαγραφές να έχει για να μην κολλάει,
RAM,STORAGE και ότι άλλο νομίζεις.
Τέλος Γράψε μου εάν μπορώ από τα Settings του Virtual μπορώ να φτιάξω τον ήχο γιατί είναι χάλια.
Ευχαριστώ πολύ

ΜΗν μπερδεύεις τον τρόπο λειτουργίας του Windows Media Player (ή του VLC κτλ) με τον τρόπο λειτουργίας ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ Dj software (VirtualDJ, Rekordbox DJ, Traktor, Serato κτλ)
Δεν είναι ο ίδιος.

Τώρα χονδρικά θες laptop με 16GB RAM τουλάχιστον, και καλό θα ήταν να έχει ανεξάρτητη (δεύτερη) κάρτα γραφικών nVidia με 6GB VRAM ή περισσότερα.
Επίσης θες laptop με καλό εξαερισμό, άρα κοιτάς κυρίως για gaming laptops.

Θες επίσης να μείνεις μακριά από Dell.
Τα Dell είναι πολύ καλά λάπτοπ, αλλά για δουλειές γραφείου κτλ. Όχι για χρήση DJ-ing. Έχουν από την σχεδίαση τους ένα ελάτωμα που τα κάνει σχεδόν ακατάλληλα για χρήση DJ-ing.
Μπορεί άμα τα σκαλίσεις πολύ να τα καταφέρεις να παίζουν σωστά, αλλά αν αγοράζεις καινούργιο laptop, γιατί να το ρισκάρεις;

Αυτά σε γενικές γραμμές.
Το μέγεθος του δίσκου δεν παίζει ρόλο στις επιδόσεις του υπολογιστή. Σίγουρα όσο πιο μεγάλος είναι τόσο πιο καλά, αλλά τι 512GB, τι 1 ΤΒ, το ίδιο είναι από άποψη επιδόσεων.

Δύο τελευταία ερωτήματα,
1 Από τα setting's του Virtual, μπορώ να φτιάξω τον ήχο γιατί είναι χάλια??
2 Όλα τα πιο πάνω που μου ανάφερες μπορώ να τα έχω εάν αναβαθμίσω το λάπτοπ μου??

Ευχαριστώ

Φίλε βρήκα ένα LAPTOP DELL σε άψογη κατάσταση με επεξεργαστή intel core i5,
RAM 16 GB
Κάρτα γραφικών Nvidia.
Θέλω την άποψη σου γιατί εργάζομαι part time dj για,αυτό σε ρωτάω??

i5 τι γενιας? γενικα μεινε μακρια απο dell οπως σου γραψε και ο Γιωργος