Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Χρήση αδείας σε 2 laptop ταυτόχρονα
Καλημέρα παιδιά, αν αγοράσω την άδεια home plus ή pro, μπορώ να την έχω σε 2 laptop ταυτόχρονα? πάντα όταν παίζω, έχω 2 laptop συνδεδεμένα.
Ευχαριστώ

Posted 6 days ago @ 3:10 pm
Με την άδεια pro μπορείς να έχεις το virtual se 2 laptops.. και εγώ το έχω σε 2..
Εκείνο που δεν μπορείς είναι να παίζεις ταυτόχρονα και με τα 2.

μπορεις

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ και Χριστός ανέστη.
το setup μου είναι 2 λαπτοπ, 2 controler και 1 μίκτης. Το δεύτερο λαπτοπ είναι για backup. Θα παίζουν έτσι και τα 2?
Ευχαριστώ

PANOSV wrote :
μπορεις

τι να πω δεν ξέρω.. εγώ το δοκίμασα, στην αρχή παίζουνε και τα δυο laptops αλλα μετα από λίγο το ενα σταματάει να υπάκουη στο controller. Αν πατήσεις το κουμπί με το ποντίκι ναι οκ παίζει..

alinatas3 wrote :
PANOSV wrote :
μπορεις

τι να πω δεν ξέρω.. εγώ το δοκίμασα, στην αρχή παίζουνε και τα δυο laptops αλλα μετα από λίγο το ενα σταματάει να υπάκουη στο controller. Αν πατήσεις το κουμπί με το ποντίκι ναι οκ παίζει..
να ομολογησω οτι οσες φορες το χω κανει εχει το ενα μονο κοντρολλερ... αλλα δε μπορ να καταλαβω γιατι να μην παιζει απ τη στιγμη που και τα 2 ειναι μπορουν να ναι online.... δε ξερω μηπως παιζει ρολο το οτι εισαι με συνδρομη... απο την αλλη βεβαια αν διαβασεις το eula (που ειναι ισως λιγο ασαφες στο σημειο που σε ενδιαφερει) η αδεια ειναι για ενα κυριο υπολογιστη και ο αλλος να ναι για "backup"... ας μας απαντησουν η ο phantom h o djdad που ξερουν κατι παραπανω....

Paul Karamanos wrote :
Καλημέρα παιδιά, αν αγοράσω την άδεια home plus ή pro, μπορώ να την έχω σε 2 laptop ταυτόχρονα? πάντα όταν παίζω, έχω 2 laptop συνδεδεμένα.
Ευχαριστώ

user29044465 wrote :
PANOSV wrote :
μπορεις

Λοιπόν:
Μπορείς να έχεις την άδεια ενεργοποιημένη σε δύο υπολογιστές ταυτόχρονα.
Μπορείς να έχεις τους δύο αυτούς υπολογιστές ανοιχτούς ταυτόχρονα.
Αν ο controller σου έχει διπλό USB μπορείς να έχεις τους δύο αυτούς υπολογιστές συνδεμένους στην ίδια κονσόλα.
Αλλά και αν δεν έχει διπλό USB και θες να χρησιμοποιήσεις δύο διαφορετικούς controllers πάλι γίνεται, αρκεί να έχεις την άδεια PRO ή να έχεις δύο διαφορετικές άδειες PLUS, μία για κάθε controller.
Για να σταμάτησε το πρόγραμμα να ακούει τον controller, μάλλον υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την συνδεσιμότητα του controller με το laptop. Γιατί αν το "δεύτερο" laptop δεν έχει άδεια, τότε απλά μετά από 10 λεπτά ναι μεν θα σταματήσει να ακούει τον controller (demo mode) αλλά θα σου εμφανίσει ένα ωραίο παράθυρο οτι απαιτείται άδεια PRO.
Σε κάθε περίπτωση, σιγουρέψου οτι και τα δύο laptop είναι logged in και δοκίμασε ξανά.
ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψει.

user10493382 wrote :
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ και Χριστός ανέστη.
το setup μου είναι 2 λαπτοπ, 2 controler και 1 μίκτης. Το δεύτερο λαπτοπ είναι για backup. Θα παίζουν έτσι και τα 2?
Ευχαριστώ

Ναι, αλλά μάλλον θα χρειαστείς άδεια PRO και όχι Home Plus.
Εκτός κι αν έχεις δύο ίδιους controllers, θα χρειαστείς μία άδεια PLUS για κάθε (διαφορετικό) controller.
Που σημαίνει οτι μάλλον σε συμφέρει να αγοράσεις κατευθείαν την PRO.

Υ.Γ.: Όταν λέμε ίδιους controller εννούμε ίδια μάρκα και μοντέλο.
Π.χ. αν έχεις δύο κονσόλες Pioneer DDJ-FLX4 τότε σου αρκεί μία άδεια PLUS
Αν όμως έχεις δύο διαφορετικές κονσόλες π.χ. μία Pioneer FLX4 και μία DDJ-400 τότε χρειάζεσαι ΔΥΟ άδειες PLUS.
Γι αυτό και συμφέρει σ' αυτή την περίπτωση η αγορά του PRO.

Τέλος, ΔΕΝ έχουν όλες οι κονσόλες άδεια Home PLUS.
Γενικά όσες κονσόλες θεωρούνται επαγγελματικές (π.χ. Pioneer FLX10) δεν έχουν άδεια Home PLUS διαθέσιμη για αγορά.

ναι έχω 2 ίδια dell και 2 pioneer sb3.

Τα laptop δεν παίζουν ρόλο.

Η απάντηση είναι οτι ναι μπορείς να κάνεις αυτό που έγραψες, και ειδικότερα στην περίπτωση σου, ακόμα και με άδεια Home PLUS.

Ευχαριστώ πολύ