καλησπερα ειναι ευκολο να μου πει καποιος τι ρυθμισεις να κανω στο προγραμμα ευχαριστω πολυ
Posted 7 days ago @ 10:41 am
Χωρίς να μας πεις τι θες να πετύχεις, η απάντηση είναι "μην κάνεις τίποτα"
Σχεδόν όλες οι ρυθμίσεις του VirtualDJ αφορούν προτιμήσεις του χρήστη.
Οπότε οι δικές μου προτιμήσεις μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου, ή διαφορετικές από κάποιον άλλο που επίσης θα σου δώσει "συμβουλές"
Οπότε η ερώτηση σου πραγματικά δεν έχει κάποιο νόημα έτσι όπως είναι.
Σχεδόν όλες οι ρυθμίσεις του VirtualDJ αφορούν προτιμήσεις του χρήστη.
Οπότε οι δικές μου προτιμήσεις μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου, ή διαφορετικές από κάποιον άλλο που επίσης θα σου δώσει "συμβουλές"
Οπότε η ερώτηση σου πραγματικά δεν έχει κάποιο νόημα έτσι όπως είναι.
Posted 7 days ago @ 6:37 pm
καλησπερα δωσε μου τις δικες σου αν μπορεις ευχαριστω
Posted 5 days ago @ 12:46 pm
Πραγματικά ΔΕΝ ΘΕΣ τις δικές μου προτιμήσεις.. :P
Γιατί απλά δεν ξέρεις πως δουλεύω και με ποια λογική έβαλα κάθε ρύθμιση εκεί που την έχω βάλει.
Επίσης, επειδή ξέρω τι ρυθμίσεις άλλαξα ξέρω πως θα συμπεριφερθεί το πρόγραμμα.
Αντίθετα κάποιος που θα δουλέψει στο δικό μου σύστημα με τις δικές μου ρυθμίσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και να θεωρήσει οτι το πρόγραμμα έχει ένα σωρό bugs αν δεν καταλαβαίνει γιατί γίνονται κάποια πράγματα, που γίνονται απλά επειδή εγώ τα ρύθμισα έτσι.. :)
Γιατί απλά δεν ξέρεις πως δουλεύω και με ποια λογική έβαλα κάθε ρύθμιση εκεί που την έχω βάλει.
Επίσης, επειδή ξέρω τι ρυθμίσεις άλλαξα ξέρω πως θα συμπεριφερθεί το πρόγραμμα.
Αντίθετα κάποιος που θα δουλέψει στο δικό μου σύστημα με τις δικές μου ρυθμίσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και να θεωρήσει οτι το πρόγραμμα έχει ένα σωρό bugs αν δεν καταλαβαίνει γιατί γίνονται κάποια πράγματα, που γίνονται απλά επειδή εγώ τα ρύθμισα έτσι.. :)
Posted 5 days ago @ 1:25 pm
vagoff13 wrote :
νταξει δε μπορουσα να κρατηθω αλλα αυτο μου ρθε στο μυαλο μολις διαβασα το μνμ :D :Dκαλησπερα δωσε μου τις δικες σου αν μπορεις ευχαριστω
https://www.youtube.com/watch?v=F9uVcFghuic
Posted 4 days ago @ 10:00 am
PANOSV wrote :
vagoff13 wrote :
νταξει δε μπορουσα να κρατηθω αλλα αυτο μου ρθε στο μυαλο μολις διαβασα το μνμ :D :Dκαλησπερα δωσε μου τις δικες σου αν μπορεις ευχαριστω
χχαχαχα ... αμα ο άνθρωπος έχει μουσική παιδεία, φαίνεται σε κάθε ευκαιρία ... (ντροπή μας, FB το κάναμε .. )
@vagoff13, δεν θα βγάλεις άκρη έτσι, άσε τις μαμά ρυθμίσεις, ξεκίνα να δουλεύεις το πρόγραμμα, και οτι δεν σου αρέσει το λες και σου λέμε πώς να το αλλάξεις ...
Posted 4 days ago @ 7:02 pm
αν μιλησουμε για μουσικη και δειξουμε ο καθενας μας τι εχει πιστεψε με θα κλαψεις
Posted 3 days ago @ 8:31 am
τι σχεση εχουν οι ρυθμισεις με αυτο που λες, εισαι αστειος
Posted 3 days ago @ 8:33 am
Πέρα από το χιούμορ, που οκ, ο καθένας μας μπορεί να το πάρει όπως θέλει, ο Πάνος δεν είπε κάτι κακό.
Είπε αυτό που σου είπα κι εγώ, αλλά με άλλο τρόπο.
Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα όπως είναι, και αν κάτι στη συμπεριφορά του προγράμματος δεν σου αρέσει ή αν κάτι θα ήθελες να ήταν αλλιώς, ρώτα μας να σου πούμε αν υπάρχει και ποια ρύθμιση να αλλάξεις.
Είπε αυτό που σου είπα κι εγώ, αλλά με άλλο τρόπο.
Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα όπως είναι, και αν κάτι στη συμπεριφορά του προγράμματος δεν σου αρέσει ή αν κάτι θα ήθελες να ήταν αλλιώς, ρώτα μας να σου πούμε αν υπάρχει και ποια ρύθμιση να αλλάξεις.
Posted 3 days ago @ 8:37 am