Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Dj dad...
Επειδή γράφεις στο προφίλ σου οτι σιχαίνεσαι τα προσωπικά μηνύματα δεν ξέρω αν θα το δεις το μήνυμα που σου έστειλα και για να είμαι σίγουρος γράφω εδώ ότι σου έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα... θα σε παρακαλέσω να το διαβάσεις δεν θέλω να σχολιάσω εδώ για το θέμα της ακύρωσης του σεμινάριου ... αν και είχα σκοπό να το κάνω... μίλησα με τα υπόλοιπα παιδιά και είπαμε να μην γίνουμε κατίνες εδω πέρα και το κάνουμε χειρότερο το θέμα... εγω εχω καταλάβει τι λάθος εχω κάνει αλλά... έχετε κάνει λάθος και εσείς.. είναι 50-50 η ευθύνη.... διέγραψε αυτό το μήνυμα σε παρακαλώ... και διάβασε αυτό όπου σου έστειλα στον λογαριασμό σου... ευχαριστώ

Posted Sun 08 Mar 26 @ 10:44 am
Ποίος ο λόγος που υπάρχει αυτο το post μου ακόμα? Πριν λίγες μέρες προτού ανεβάσω αυτό... ένας απο τους συνδιοργανωτές μας ρώτησε ευγενικά γιατί ακυρώθηκε το σεμινάριο και το διαγράψετε σε χρόνο τε-τε...
Εγω ζήτησα να διαγραφεί αυτό το post και δεν ξερω γιατί παραμένει... περασε μια εβδομάδα ΔΕΝ έχουμε καμία απάντηση σας ,καμία επικοινωνία όπου ζήτησα να γίνει με προσωπικό μήνυμα και εσείς έχετε αφήσει αυτο το post εδώ... διαγράφετε οτι θέλετε και οτι δεν θέλετε... περίμενετε μήπως να σχολιάσει ο "τυχαίος" χρήστης που έκανε στοχευμένα σχόλιο στο post του σεμιναρίου και να αρχίσουμε το ξεκατίνιασμα? Σας έγραψα οτι δεν θέλω να σχολιάσω δημόσια εδώ την αγανάκτηση μας για την ακύρωση του σεμιναρίου αλλά μάλλον για να υπάρχει αυτο το post εδω ακόμα και να μην δίνετε καμία απάντηση... θέλετε να σχολιάσουμε δημόσια.
Φέτος ήμασταν 15 άτομα συνδιοργανωτές και περιμένουν μια απάντηση... εγω τους ειπα απο μεριάς μου το λάθος μου... εσείς δηλαδή το χειριστήκατε σωστά το θέμα?
Κάποια απο τα παιδιά θέλουν να γράψουν ενα κείμενο στα αγγλικά και να το στείλουν στο ceo σας να δούνε αν εχει γνώση για όλα όσα έγιναν. Πριν γίνει αυτό... θέλουμε μια συζήτηση πρώτα με τους υπεύθυνους... ο Γιώργος δεν θέλει να πάρει είπε θέση. Οπότε θέλω μια απάντηση απο τον dj dad όπου αυτός σχολίασε δημόσια κάτω απο το post του σεμιναρίου... η ερώτηση μας είναι... οκ εγω έκανα ενα λάθος κείμενο... δεν ειμαι επαγγελματίας διοργανωτής σεμιναρίων του vdj και λογικό είναι απο άγχος, απο βιασύνη, απο τα νεύρα μου που είχαν δημιουργηθεί απο διαφορά θέματα στην δημιουργία του σεμιναρίου να κάνω ενα λάθος... πιστεύετε ως υπεύθυνοι του vdj η αντίδραση σας ηταν σωστή?
Σχολίασες στο κείμενο σου... αν δεν συμμορφαθούμε ... ξέρεις αν συμμορθοφικαμε ? Εγω μαζι σου Μπάμπη δεν μίλησα ποτέ για την διοργάνωση του σεμιναρίου... εμφανίστηκες με ένα σχόλιο δημόσιο κάτω από το post του σεμινάριου χωρίς να ξέρεις τι ιστορία υπάρχε για τη διοργάνωση όπου ξεκινήσαμε... και γιατί δημόσιο το σχόλιο σου? Αφού έκρινες ότι το κείμενο για το σεμινάριο δεν ειναι κατάλληλο, γιατί δεν έσβησες το post ... και να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό μου εδω πέρα όπως έκανα και εγω και δεν εχω πάρει καμία ακόμα απάντηση σου ... ή γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο που υπήρχε το νούμερο μου στο κείμενο και στην αφίσα, ή γιατί δεν ενημέρωσες τον Γιώργο οτι εχουμε κάνει λάθος να το διορθώσουμε... και άμεσος... άκυρο το σεμινάριο? Πιστεύετε οτι απο μεριάς σας φερθήκατε επαγγελματικά? Και δε θα σχολιάσω για το τι τραβήξαμε για την δημιουργία αυτού του σεμιναρίου γιατί μάλλον δεν σας ενδιαφέρει... σας ενδιαφέρει μόνο το δικό σας συμφέρον σαν εταιρία με τον δικό μας κόπο... ΔΕΝ εκτιμήσατε τίποτα απο την προσπάθεια μας... και μάλιστα σε ενα δεύτερο σεμινάριο όπου έγινε πέρυσι και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι... καμία εκτίμηση απο την εταιρία σας κανένα μπράβο... ισα ίσα φέτος φερθήκατε αντί επαγγελματικά για ενα δικό μου λάθος όπου... ούτε σας έβρισα, όπου σας πρόσβαλα.
Για ενα κείμενο όπου έγραφε για εμάς το αυτονόητο... ότι όσοι είναι να έρθουν στο σεμινάριο θα πρέπει να έχουν μια άδεια αγορασμένη, δηλαδή να ειναι επαγγελματίες και οχι με σπασμένο πρόγραμμα... άρα εσείς με το σχόλιο σου ,ανοικτό προς όλους χωρίς πόρτα... δίνεις έγκριση και στα σπασμένα προγράμματα?
Φέτος ήταν να γίνουν 2 σεμινάρια αντί για 1 όπου έγινε πέρυσι... και ιδικά στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης ηταν ανοικτό ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ... για ερασιτέχνες για όποιον ήθελε να έρθει. Τι δεν καταλάβατε?
Χωρίς να εχω μιλήσει ΠΟΤΕ djdad μαζι σού, έκρινες απο μόνος σου και δεν μας έδωσες καμία ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας.
Είστε οκ εσείς? Φταίμε μόνο εμείς δηλαδή?
Μπορώ να γράψω ακόμα πιο πολλά και να το πω έτσι απλά... να βγάλω στην φορά πολλά για το σεμινάριο αλλά ήδη έγραψα πολλά και είπα δε θα ξεκατίνιασμα εδώ πέρα... πιστεύω οτι δικαιούμαστε τα 15 άτομα όπου συνδιοργανώνω να με φέτος το σεμινάριο να πάρουμε μία δική σας απάντηση.
Υ.Γ... τωρα που έγραψα αυτά... λογικά θα σβήσετε και το post... γιατί οτι σας συμφέρει κάνετε!
Και δεν θέλω δημόσια απάντηση... θέλω προσωπική και όχι απο τον Γιώργο... με τον Γιώργο οτι είχαμε να πούμε το είπαμε. Αν και... έχει μέρος ευθύνης και εκείνος αλλά του έστειλα προσωπικό μήνυμα. Χωρίς όμως να πάρουμε απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα γιατί αυτά αφορούν τον djdad.. με τον Γιώργο αυτά που ήταν να πούμε τα είπαμε.

Και για τα πρακτικά... έγραψες... σε κανένα ως τώρα σεμινάριο στην Ελλάδα δεν υπήρχε πόρτα... το μοναδικό σεμινάριο όπου είχε γίνει στην Ελλάδα ήταν αυτό... μετά έγινε το δικό μας με ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς κανένα σκοπό κέρδος και δημόσιο ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ... και φέτος ετοιμάζαμε το δεύτερο στην Καβάλα και το πρώτο στην Θεσσαλονίκη... και αντί για μπράβο... πήραμε αυτήν σας την ανταπόδοση... να ακυρώσετε τα σεμινάρια για τον εγωισμό σας... να σε ρωτήσω και κάτι... όποιος εκπρόσωπος σας πήγε σε εκείνο το σεμινάριο που νομίζω ήσουν εσύ djdad ... πληρωθηκες? Και εσυ σημασία που το ρωτάω και δε θα σχολιάσω δημόσια γιατί. Αλλά έτσι για να ξέρεις... το δικό μας ... δεν ηταν δωρεάν. Αν λέει κατι αυτό για να έχεις και όλες της πληροφορίες που πρέπει ώστε... οταν έχετε απαιτήσει για κάτι... ανοικτό σεμινάριο χωρίς πόρτα... να ξέρετε όλοι την ιστορία. Γιατί αν σε εκείνο το σεμινάριο ήταν όλα δωρεάν... καλά κάνατε και ήταν ανοικτό ΠΡΟΣ όλους... στο δικό μας ΔΕΝ ηταν όλα δωρεάν. Οπότε έχουμε και εμείς της απαιτείς μας όταν βάζουμε τα λεφτά μάς.

https://www.virtualdj.com/forums/170983/Greek_Forum/Event_24_11_-___917___960___943___963___951___956___951____928___945___961___959___965___963___943___945___963___951__VirtualDJ.html

Εγραψα στο πρωτο σου topic 10-20 λέξεις και απο τότε, έστειλες 3 PMs (μπορεί και παραπάνω) σε όλους τους Έλληνες υπαλλήλους του VirtualDJ, καμμιά 2-3 χιλιάδες λέξεις στο forum, μόνο τον Πρωθυπουργό δεν πήρες !

Ήμουν μεταξύ πλήρους αγνόησης, moderation αυτού του topic και δημόσιας αντιπαράθεσης.

Δεν ξέρω τι να πρωτο-γράψω, έχεις πει τόσες ανακρίβιες και αυθαίρετα συμπεράσματα που πραγματικά θα χρειαστώ πολύ ώρα για να σου απαντήσω, αλλά ο χρόνος μου είναι πολύτιμος - δεν ξέρω ο δικός σου !

Όχι δεν πληρώθηκα για εκείνο το σεμινάριο, και δεν ξέρω τι σχέση έχει - τεσπα.

Οχι το σεμινάριο εκείνο δεν ήταν το μοναδικό μέχρι αυτό της Καβάλας, Υπήρξαν κι άλλα, αλλά με την ίδια φιλοσοφία.

Απάντηση για σένα και για τους συμμετέχοντες:
Δεν είπαμε ποτέ αν θα έπρεπε το δικό σας σεμινάριο να έχει εισητήριο. Δεν το απαγόρεψε κανένας. Απλά είπαμε ότι θα έπρεπε να ήταν ανοιχτό για όλους, δλδ, ο καθένας να πλήρωνε το εισητήριό του και να συμμετέχει σε αυτό χωρίς "πόρτα", δλδ να μην αποκλειστούν όσοι δεν έχουν άδεια Pro. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκες.
Και δεν έχω ιδέα που σκάλωσε με τον Γιώργο. Δεν πήρε καμμία "επίσημη" οδηγία.

Δεν γράφω άλλο γιατί αν το προηγούμενο post μου σε έκανε να γράψεις σεντόνια, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα επακολουθήσει.

Σε γενικές γραμμές, θα σου πρότεινα να "χαλαρώσεις".

Δυστυχώς δεν μπορώ να χαλαρώσω ούτε εγώ ούτε τα 15 άτομα που περίμεναν αυτά τα σεμινάρια... έκανα μια μεγάλη προσπάθεια για να τα οργανώσουμε και τελευταία στιγμή για ενα λάθος κείμενο... η απάντηση του Γιώργου ήταν... εκτέθηκα δεν έρχομαι... σαν παιδάκι 10 χρόνον... το κείμενο ή αλήθεια είναι ότι δεν πείρε έγκριση απο τον Γιώργο, βιαστικά και το ανέβασα εγώ... παρεξηγήθηκα γιατί με το που διαγράφηκε το post του σεμιναρίου ήρθε μέσα σε 3 λεπτα απάντηση απο τον Γιώργο αυτο που έγραψα πιο πάνω... άρα ποίος επέλεξε να ακύρωση τα σεμινάρια και γιατί ο Γιώργος?
Έχουμε ανοίξει όλοι αυτή την κουβέντα γιατί γίναμε όλοι ρεζίλι... και όταν λέω όλοι εννοώ και εσάς... αναγκαστικά να δώσω πίσω τα λεφτά στους χορηγούς ,ανέβηκαν αφίσες και εκτέθηκαν όλοι οχι μόνο ο Γιώργος οπως μας έγραψε σαν απάντηση... και αυτό όπου έγραψα ήταν οτι υπήρχε τρόπος να μην εκτεθεί κάνεις αλλά δεν το κάνατε.
Ψάχνουμε ευθύνες γιαυτό δεν χαλαρώνω... αν και ξεκινήσαμε να γράψουμε εδώ για να βρούμε νεα λύση για να δημιουργηθεί νέο σεμινάριο... επειδή ο χρόνος σου ειναι πολύτιμος δε θα γράψω αλλά... για να το κλείσω ... 1ον έχει σημασία αν πληρώθηκες γιατί οοως έγραψα το δικός μας ΔΕΝ ηταν δωρεάν και τέλος... εμείς έχουμε την καλή θελήσει να διοργανώσουμε σεμινάρια... αν και αμφιβάλω απο μεριάς Γιώργου να υπάρχει πλέον κατι τέτοιο... υπάρχει ενα παιδί ότι Γιώργος djapopsis ... όπου είναι και απο τα μέρη μας ... θα χαρούμε πολύ αν απο μεριά automix δεν υπάρχει πρόβλημα... να έρθουμε σε επαφή μαζί του και αν εχει την όρεξη, κατι όπου τελικά αποδείχτηκε ο Γιώργος φέτος ΔΕΝ είχε... να μιλήσουμε για ενα νέο σεμινάριο. Όσο για την είσοδο... για να τα ξέρεις όλα... πέρυσι ηταν 15 ευρώ για τον χώρο όπου μας φιλοξένησε, μιας και μας τον έδωσε χωρίς χρέωση και για να το ανταποδώσουμε βάλτε 15 ευρώ ενα κλαμπ και ενα ρόφημα όπου πήγαν στο μαγαζί... φέτος τα 20 ευρώ συμμετοχή ηταν για να μοιραστούν τα έξοδα και η αμοιβή για τον εκπρόσωπο σας... δεν θέλαμε όπως πέρυσι να τα βάλουμε 3 άτομα... και ξανά λέω οτι .. τα σεμινάρια όπου έγινε θα ηταν να γίνουν... ΔΕΝ είχα σκοπό το κέρδος αλλά την ενημέρωση μας και ήταν ανοιχτά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ... εσείς δεν ξέρουμε που παρεξηγηθήκατε και το χάσατε και έγινε η ακύρωση του σεμινάριου. Επειδή δεν ξέρεις την όλοι ιστορία γιαυτό δεν μπορώ να χαλαρώσω. Θα χαρούμε να έρθουν σε μια νεα συμφωνία με νέο εκπρόσωπο σας όπως έγραψα με τον djapopsi!

Και αν θέλεις να μάθεις όλοι την ιστορία ή να βρούμε μια νεα συμφωνία θα χαρώ να με καλέσεις στο τηλέφωνο μου 6975 02 62 95.

Αγαπητοί moderators,

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς τους συνδιοργανωτές (τρομάρα μου) του φετινού σεμιναρίου. Παρακάτω θα γράψω τις σκέψεις μου και έιναι στο δικό σας χέρι να τις κρατήσετε ή να τις διαγράψετε με τον δημοκρατικό τρόπο που το κάνατε την προηγούμενη φορά. Αλήθεια το προηγούμενο μου πόστ ποιόν ή ποιούς κανόνες του φόρουμ παραβίασε;

Αγαπητέ Dj dad αναφέρεις ότι δεν πληρώθηκες (δικό σου θέμα) στο δικό μας ο εισηγητής πληρώθηκε και καλά έκανε. Επίσης η φετινή οδηγία ήταν να είναι ανοιχτό προς όλους. Η περσινή όμως ΟΧΙ. Το καταλαβαίνω από την πλευρά σας (εν δυνάμει νέοι συνδρομητές κλπ). Αλλά δεν το επικροτώ, όπως πλήρώνω την άδεια και την μουσική μου θέλω και ο άλλος να κάνει το ίδιο. Εσύ θα ήθελες να βρεθείς σε ένα ανοιχτό σεμινάριο και να ξανακούσεις τα ίδια με πέρσι, θα πήγαινες ; δεν θα ήταν βαρετό; Και από την στιγμή που βάζουμε τα λεφτάκια μας (5-10 ή 100 δεν έχει σημασία το ποσό) θα θέλαμε να ακούσουμε - μάθουμε πιο εξειδικευμένα πράγματα. Βλέπεις για το VDj δεν υπάρχουν on line cources όπως υπαρχουν για τα άλλα προγράμματα. Οι προθέσεις μας αγνές αλλά το πράγμα στράβωσε ...

Ένας μηνιαίος συνδρομητής του VDj.

zerocast wrote :
Αγαπητοί moderators,

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς τους συνδιοργανωτές (τρομάρα μου) του φετινού σεμιναρίου. Παρακάτω θα γράψω τις σκέψεις μου και έιναι στο δικό σας χέρι να τις κρατήσετε ή να τις διαγράψετε με τον δημοκρατικό τρόπο που το κάνατε την προηγούμενη φορά. Αλήθεια το προηγούμενο μου πόστ ποιόν ή ποιούς κανόνες του φόρουμ παραβίασε;

Αγαπητέ Dj dad αναφέρεις ότι δεν πληρώθηκες (δικό σου θέμα) στο δικό μας ο εισηγητής πληρώθηκε και καλά έκανε. Επίσης η φετινή οδηγία ήταν να είναι ανοιχτό προς όλους. Η περσινή όμως ΟΧΙ. Το καταλαβαίνω από την πλευρά σας (εν δυνάμει νέοι συνδρομητές κλπ). Αλλά δεν το επικροτώ, όπως πλήρώνω την άδεια και την μουσική μου θέλω και ο άλλος να κάνει το ίδιο. Εσύ θα ήθελες να βρεθείς σε ένα ανοιχτό σεμινάριο και να ξανακούσεις τα ίδια με πέρσι, θα πήγαινες ; δεν θα ήταν βαρετό; Και από την στιγμή που βάζουμε τα λεφτάκια μας (5-10 ή 100 δεν έχει σημασία το ποσό) θα θέλαμε να ακούσουμε - μάθουμε πιο εξειδικευμένα πράγματα. Βλέπεις για το VDj δεν υπάρχουν on line cources όπως υπαρχουν για τα άλλα προγράμματα. Οι προθέσεις μας αγνές αλλά το πράγμα στράβωσε ...

Ένας μηνιαίος συνδρομητής του VDj.

Ήσουν ο μόνος που την αρχή είχες πει ΔΕΝ θέλει να έρθει... έπρεπε να σε είχαμε ακούσει και να μην τρέχαμε να κάνουμε ολα αυτά... γιατί τελικά με την απάντηση του dad ξε καθάρισαν αρκετά... αφορμή έψαχνε και την βρήκε.

Και κάτι τελευταίο αφού θίχτηκε και το θέμα αμοιβής άλλο να ξέρεις ότι στέλνεις έναν δωρεάν εκπρόσωπό σας και άλλο να στεγνείς έναν εκπρόσωπο με αμοιβή όταν το στέλνεις δωρεάν,κατανοώ από το σχόλιο σου τότε ότι είχατε κάποιες απαιτήσεις να γίνει ανοιχτό προς όλους ...όταν όμως υπάρχει αμοιβή έχουμε και εμείς τις δικές μας απαιτήσεις. Η δουλειά του εκπροσώπου σας ως εταιρία ηταν να γίνει ενα σεμινάριο με σωστές συνθήκες και να μην εκτεθεί το όνομα της εταιρείας... πέρυσι έγινε ενα αξιοπρεπέστατο σεμινάριο που μείναν όλοι ικανοποιημένη και φέτος η συνθήκες πάλι ήταν αξιοπρεπέστατες... απο εκεί και πέρα η εταιρία όταν ΔΕΝ στέλνει ΔΩΡΕΑΝ εκπρόσωπο ΔΕΝ έχει άλλες απαιτήσεις. Εμείς δεν ήμαστε ντίλερ της εταιρίας να παίρνουμε ποσοστά απο νέους χρήστες του προγράμματος σας για να γίνει ανοικτό προς όλους κτλ... αν και... ηταν ανοικτό προς όλους εσείς δε το καταλάβατε... μέχρι να δώσεις αυτές της απαντήσεις Μπάμπη... η ευθύνη έπεφτε σε εσένα... τωρα ξε καθάρισαν αυτά όπου απο την αρχή έλεγαν κάποιοι συνδιοργανωτές οπως ο Μάκης. Κακός δεν σε ακούσαμε.

Και όλο αυτό που γράφουμε είναι γιατί ψάχναμε της ευθύνες του κάθε ένα... εγω της δικές μου τα λάθη τα κατάλαβα απο την αρχή και τα παραδέχτηκα... κάποιος άλλος δεν παραδέχεται αυτά που πρέπει.
Και ξαναλέω παρόλα αυτά εμείς έχουμε την καλή διάθεση να ξαναδιοργανώσουμε σεμινάρια για αυτό και ψάχνουμε να βρούμε μία λύση άσχετα που έγινε όλο αυτό εδώ το ξεκατίνιασμα δημοσία εγώ σου έγραψα ότι ψάχνω προσωπικές απαντήσεις δυστυχώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο να γράφουμε στο forum ανοιχτά προς όλους όπως επιθυμείτε να γίνεται και με τα σεμινάρια.

@Zerocast.
To νήμα σου έγινε moderation από εμένα γιατί η δημόσια αντιπαράθεση δεν εξυπηρετεί κανένα.
Παρόλα αυτά όταν έγινε το moderation σου έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα εδώ στο forum που σου το εξήγησα.
Βέβαια δεν μπήκες στον κόπο (μέχρι σήμερα) να το διαβάσεις απ' οτι μου δείχνει το σύστημα.
Όμως και τότε πονηρά ρώτησες, και τώρα μπήκες εδώ στο φόρουμ και πονηρά υπονοείς οτι είμαστε κακοί εδώ που σας εξαφανίζουμε τα μηνύματα.

Ξεκαθαρίζω για τελευταία φορά οτι δεν έχω σκοπό να κάνω δημόσια αντιπαράθεση με κανένα, και ειδικά με τον Λάκη.

Όταν όμως δύο, τρία ή πέντε άτομα προσπαθούμε να συμφωνήσουμε κάτι και η μία πλευρά λειτουργεί μονομερώς αυτό δείχνει ασέβεια στην άλλη πλευρά.

Εγώ λοιπόν προσωπικά ακύρωσα την παρουσία μου στο "σεμινάριο" γιατί υπήρξε έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο μου και τους όρους που έθεσα / διαπραγματευόμουν για να είναι εφικτή η παρουσία μου.

Η επιπλέον φασαρία που δημιουργείται γύρω από αυτό το θέμα δεν βοηθάει πουθενά. Αν μη τι άλλο δείχνει οτι και από την πλευρά την δική μου τουλάχιστον, κακώς προσπάθησα να σας βοηθήσω να κάνετε κάτι, και πολύ περισσότερο να είμαι ελαστικός απέναντι σε κάποια πράγματα.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω και δεν θα πέσω στην παγίδα να απαντήσω σε όλα όσα λέει ο Λάκης. Μπορεί να λέει οτι θέλει.
Άτομα που δεν με σέβονται, δεν ασχολούμαι μαζί τους. Κι ας συκοφαντούν, κι ας λένε οτι θέλουν.

Και τέλος, αφού ήσουν συνδιοργανωτής όπως λες, προσπάθησες να επικοινωνήσεις ιδιωτικά (και όχι μέσα από το δημόσιο φόρουμ) μαζί μου και απέτυχες; Προσπάθησε κάποιος άλλος και απέτυχε;
Δεν νομίζω..
Η δημόσια σιωπή μου λοιπόν προς απάντηση όλων όσων θέλουν να είμαι ο κακός της υπόθεσης. Δεν με ενοχλεί καθόλου.
Ευχαριστώ.

συκοφαντούν ,παγίδα?
Εγώ οτι γράφω και πίστεψε με οτι γράφω μονο όσα πρέπει... υπάρχουν στην συνομιλία μας... δεν γράφω κατι απο το μυαλό μου...
Ούτε εμείς θέλαμε να γίνει δημόσιος διάλογος... σου έστειλα προσωπικό μήνυμα και η απάντηση σου ηταν δεν ασχολούμαι κανς οτι θελεις...
Εμείς θέλαμε απάντηση και της πείραμα. Δεν βγάζουμε κανένα κακό... βγάζουμε στην "φορά" το τι έγινε και ακυρώθηκαν τα σεμινάρια.
Σεβασμός? Πιστεύω οτι δε θα έπρεπε να έχεις κανένα παράπονο απο τον σεβασμό μας και πέρυσι και φέτος... οτι υπήρξε μια αντιπαράθεση για την αφίσα δεν δείξαμε σεβασμό?
Να ξέρεις και στο έγραψα με μήνυμα οτι η συμπεριφορά σου φέτος ήταν άλλος άνθρωπος απο πέρυσι.
Σου θυμίζω σε ψάχναμε 15 μέρες και αναγκαστήκαμε να γράψουμε στο forum για να σε βρούμε σε μια κατάσταση όπου επικρατούσε με δύο ατυχήματα.

Σεβασμός σε τι δεν σε σεβαστικαμε?
Θες να γράψω της απαντήσεις σου για να μου πεις αν συκοφαντούν και αν υπήρχε Σεβασμός?

Και να γραψω και ότι... δεχτήκαμε το θέμα αμοιβής... απο την στιγμή λοιπόν που υπάρχει αμοιβή... πρέπει να "εργαστής" και να σεβαστείς και τα δικά μας θέλω... δεν θέλω να γράψω πολλά γιατί ήδη γίναμε καντίνες εδώ αλλά... έστειλα προσωπικά μηνύματα σε όλους και αποφασίσετε τελικά να ξεκατίνιαστουμε εδω πέρα θα μπορούσατε να μου στείλετε προσωπικά μηνύματα. Η να με πάρετε τηλέφωνο... αλλά η απάντηση σου ηταν δεν με νοιάζει κάντε οτι θέλετε. Δεν ήθελες να βρεις λύση δεν ήθελες να σεβαστείς ολα όσα κάναμε... ο σεβασμός είναι κατι αμοιβαίο... ποίος ηταν ο δικός σου σεβασμός σε εμάς... οτι ήρθε Ο εκπρόσωπος?
Πραγματικά και εγώ νευριάζω που έφτασε εδώ και έτσι το θέμα αλλά... εσύ το προκάλεσες. Μπορώ να γράφω με της ώρες αλλά δεν σου απαντήσω άλλο... αρκετά βγήκαν στην φορά... εμείς αυτό που ηταν να καταλάβουμε το καταλάβαμε.. μας φτάνει!

Και μια τελευταία ερώτηση....για να μου φύγει καθε απορία....το post του σεμιναρίου το κατεβασε ο dad η εσύ?

αν διάβαζες προσεκτικά αυτά που έγραψε ο Γιώργος, δεν θα ρωτούσες.

Εγω πάλι θέλω να το συνεχίσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ και να το ξεκαθαρίσουμε, γιατί το topic έχει το όνομά μου το οποίο και έχει αναφερθεί πολλές φορες και δεν μ' αρέσει καθόλου.
Και επιλέγω αυτόν τον τρόπο αντί οποιωνδήποτε προσωπικών μυνημάτων, γιατί πολύ απλά στα σχεδόν 20 χρόνια που δραστηριοποιούμαι εδώ, δεν έχω ποτέ δώσει δικαίωμα.

Δεν νομίζω ότι ούτε εγώ ούτε ο Γιώργος αξίζουμε αυτή την "επίθεση". Είμαστε και οι δύο πάρα πολλά χρόνια σε αυτό το forum και ειδικά ο Γιώργος έχει γράψει ολόκληρα σεντόνια βοηθώντας ΟΛΟΥΣ τους χρήστες (και εσένα προσωπικά), είτε έχουν άδεια είτε όχι, είτε είναι Έλληνες είτε ξένοι, γιατί πολύ απλά είναι η οδηγία που έχουμε από την εταιρία... Όλοι είναι εν δυνάμει πελάτες και τους βοηθάμε ΟΛΟΥΣ.

Είναι και άλλωστε και ο λόγος που "σου την είπα", δεν είναι προσωπικό το θέμα. Και για να ενημερωθούν όλοι, το post σου το "κατέβασα" , είναι διαθέσιμο εδώ. https://www.virtualdj.com/forums/267707/Greek_Forum/%CE%A3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1_2026....html

Παρατήρησα ότι υπάρχει ένα beef σχετικά για το αν ο Γιώργος πληρώθηκε / θα πληρωνόταν, και αν είναι υποχρεωμένος να παράξει κάποιες υπηρεσίες σε σένα και κάποιος άλλους.
Από όσο ξέρω θα υπήρχε ενα "συμβολικό" αντίτιμο, το οποίο θα κάλυπτε βασικά τα έξοδα μεταφοράς του (βενζίνες , διόδια κλπ), ενώ θα του παρεχόταν και κάποια υπηρεσία διανυκτέρευσης. Ή μήπως να ερχόταν και τζάμπα να πάρει κουραμπιέδες Καρβάλης ?
Αυτο εσύ το λές αμοιβή ? Δλδ ο Γιώργος θα έβαζε κάτι στην τσέπη ? Η μήπως δεν γνωρίζω κάτι ? Να τα πούμε ολα ?
Αλλά κι αν ακόμα δεχτούμε ότι έβαλε κάτι στην τσέπη, πόσα είναι αυτά ? Μήπως δεν καλύπτουν ούτε καν το μεροκάματο ενός εργαζόμενου ΣΚ DJ που αφήνει τα πάντα για να παραβρεθεί σε ένα "ιδιαίτερο" ?

Αν το θέμα σας είναι το οικονομικό και πιστεύετε ότι σας χρωστάμε κάτι, στείλε μου τις αποδείξεις και θα σας τα πληρώσω από τον προσωπικό μου λογαριασμό.

PS. Δεν ζητάω σε καμμία περίπτωση μία συγνώμη προς το πρόσωπό μου. Αλλωστε αυτό είναι προνόμιο των ευγενών ανθρώπων !

PS2. Με χαρά να το συνεχίσουμε εδώ δημόσια. Αλλωστε εσύ το επέλεξες , εσύ πόσταρες εδώ , όχι εγώ. Θα παραμερίσω στην άκρη το Mapping των Controllers που εσείς αύριο θα χρησιμοποιείσετε και θα ασχοληθούμε με την πάρτη σας !

Όχι Μπάμπη δεν είναι το θέμα μας το οικονομικό και δεν θέλουμε να μας στείλει κάνεις τίποτα... και οχι Μπάμπη δεν ηταν μόνο τα έξοδα. Δεχτήκαμε οτι μας ζήτησε και σεβαστικαμε τα πάντα... που λέει για σεβασμό... η αντιπαράθεση ξεκίνησε απο την αφίσα όπου έπρεπε να μπει ένας απο τους χορηγούς σε σωστή θέση... ζητήσαμε να γράφει και κάποια ακόμα πράγματα όπου μας είπε δεν ειναι σωστά και το δεχτήκαμε... δεν βρίσκω που δεν τον σεβαστικαμε... και οχι δεν υπήρχε μπιφ και μπιφτέκια για το οικονομικό μας εξήγησε πέρυσι για τα οικονομικά και τα δεχτήκαμε... και να το οω ξεκάθαρα υπήρχε εκτός απο τα έξοδα και μια αμοιβή... όπου μας εξήγησε και το δεχτήκαμε... άργησα βέβαια να το δεχτώ γιατί στην αρχή μου φάνηκε παράξενο και μάλιστα τον είχα πει να γράψω στον ceo αν μπορεί να καλύψει τα έξοδα αλλα μετα κατάλαβα γιατί υπήρχε αμοιβή και το δεχτήκαμε... αυτό που δεν δεχτήκαμε ειναι οτι φέτος με δύσκολες συνθήκες με 2 ατυχήματα που επηρέασε την ψυχολογία όλων μας ,ξεκινήσαμε με αλλά σχέδια και κάναμε αλλά... εγω δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ και ασχολήθηκα και στο τέλος άκυρο γιατί? Γιατί λέει δεν σεβαστικαμε τι, το οτι ζήτησα στην αφίσα να μπει ένας χορηγός σε σωστό σημείο?
Το όνομα σου μπήκε όταν σχολίασες δημόσια... για την πόρτα... και θεωρήσαμε οτι εισαι υπεύθυνος για την ακύρωση γιατί δεν κάναμε με το σχόλιο σου ανοιχτό σεμινάριο... στην πορεία την κουβέντας αυτής καταλάβαμε ποίος ΔΕΝ είχε διάθεση φέτος να γίνει σεμινάριο... έχει παει 3 άρχισα να πεινάω και άρχισα να κουράζομαι... δεν ειμαι καλός στον γραπτό λόγο και κουράζομαι... προτιμάω να τα λέω στο τηλέφωνο πάρα να γράφω με κουράζει.
Εγώ δεν εχω να κρύψω τίποτα οτι εχω γράψει ειναι οτι υπόθηκε στις συνομιλίες μας στο facebook αλλά και τηλεφωνικά.
Και όλο αυτό όπου ξεκίνησε εδώ δεν ήταν για να βγούνε στην φορά τα θέματα αλλά για να βρούμε μια μελλοντική λύση για αλλά σεμινάρια.
Όπως έγραψα πιο πάνω εγω οηρα της απαντήσεις όπου ήθελα. Εχω κουραστεί αν θες μπορώ να σου απαντήσω αύριο οτι άλλο θέλεις να μάθεις η δεν έγραψα... παω να φάω!

Και τώρα όπου έφαγα και στανιαρα λίγο... αν σε εχω αφήσει κάποια απορία δεν σε κάλυψα σε κάτι... ρωτάμε να σου απαντήσω αύριο αν και... για εμένα το θέμα έχει τελειώσει, αυτά όπου ήθελα να μάθω τα έμαθα αν και δεν ήθελα με αυτόν τον τρόπο με ξεκατίνιασμα ...

Η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου....

Άσχετα με το τι έγινε με τον Γιώργο, εσείς απο μεριά σας έχετε την διάθεση στο να μας παραχώρησετε κάποιον εκπρόσωπο σας για κάποιο νέο σεμινάριο? Υπάρχει ενα παιδί Γιώργος και αυτός και είναι απο τα μέρη μας... βέβαια αν έχεις την διάθεση Μπάμπη και μπορούμε να καλύψουμε τα έξοδα σου... και ακόμα και αν θέλεις και αμοιβή... γιατί ποτέ δεν ηταν αυτό το θέμα μας ... αν θέλεις μπορείς να έρθεις και εσύ.

Το θέμα της αμοιβής για να καλύψω το προηγούμενο μου θέμα... το ανέφερα γιατί σχολίασες για ανοικτό σεμινάριο χωρίς πόρτα... (εκει κολλουσες εσύ) και υπέθεσα ότι για να το λες αυτό... νομίζεις ότι στέλνετε έναν ΔΩΡΕΑΝ εκπρόσωπο σας... και δεν εννοώ τα έξοδα αυτονόητο.... και έγραψα οτι απο την την στιγμή όπου δεν ειναι δωρεάν εκπρόσωπός... δεν έχετε πιστεύω ""το δικαίωμα " να "απαιτείται" να είναι ανοιχτό ή κλειστό σεμινάριο με πόρτα ή χωρίς πόρτα.

Και όταν ρώτησα τον Γιώργο γιατί ακυρώθηκε.... νόμιζα οτι εσύ τον είπες να ακυρωθεί... κάτι όπου απάντησες πιο πάνω ότι δεν ηταν απο εσενα και απάντησε ο Γιώργος οτι ηταν απο αυτόν....
Γιαυτό και είπα οτι εγω οηρα της απαντήσεις μου!
Και ξανά ρωτάω... εσείς έχετε την διάθεση να μας διαθέσετε εκπρόσωπο για κάποιο νέο μελλοντικό σεμινάριο?

Όσο για τον σεβασμό που έγραψε ο Γιώργος... πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω και το λέω αλήθεια... που δεν σε σεβαστικαμε?
Ήρθες πέρυσι και σου δώσαμε την καλύτερη φιλοξενία μας... και πιστεύω οτι σε αυτό δεν εχεις κανένα παράπονο.... φέτος δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι δεν σεβαστικα... την αφίσα? Γιατί κάτι άλλο θέμα δεν είχαμε... παραδέχτηκα πολλές φορές εδω δημόσια και σε προσωπικό μήνυμα σε εσένα... οτι ναι βιαστικά να ανεβάσω στο φόρουμ την αφίσα και το κείμενο κατι που σου εξήγησα και γιατι έγινε αυτο και που είχε συμμετοχή στο να δημιουργηθεί το άγχος μου.... αυτο το λες δεν σεβαστικα? Γιατί κάτι άλλο αλήθεια σου κεω δεν βρίσκω.

Σε ότι αφορά την στάση και απόφαση του Γιώργου σχετικά με την αφίσα, τους χορηγούς ή ακόμα οποιαδήποτε αμοιβή και έξοδά του, ή αν (δεν) σου έδωσε πειστικές απαντήσεις, δεν είναι υπόθεση που αφορά εμένα ή την Atomix, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες και δεν θα σταθώ σε αυτά.
Λόγω ηλικίας άρα και εμπειρίας, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, ειδικά αν δεν εξαρτιώνται μόνο από εμάς. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία να αποδεχόμαστε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε και κυρίως δεν βγάζουμε τα ψυχολογικά μας σε δημόσιο χώρο, ούτε επιτιθέμεθα σε όποιον βρούμε. Έχουμε όλοι δει στην εποχή μας πόσο αρνητίλα και πόλεμο ψυχών υπάρχει γύρω μας, εξού και το "χαλάρωσε" που σου είπα γράψει.

Σε ότι αφορά την "ερώτηση του 1 εκατομμυρίου" ...

Η Atomix δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες προοωθητικές ενέργειες. Όλο το Marketing της εταιρίας στηρίζεται σε online media που απευθύνονται σε πολλούς και όχι σε φυσικές παρουσίες. Δεν θα έλεγε όχι σε κάποια εκδήλωση, αρκεί ομώς να απευθυνόταν σε πολύ κόσμο. Για την μικρή μας χώρα, κάτι τέτοιο θα προυπόθεται κάποιον μεγάλο χώρο στην Αθήνα, onine streaming (για να το παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα) και σε καμία περίπτωση σε κάποιον "κλειστό κύκλο" 15-20 ατόμων που απώτερος σκοπός θα ήταν να απαντήσει σε προσοπωποιημένες; ερωτήσεις με πολύ συγκεκριμένα θέματα χρηστών.
Ελπίζω να κατάλαβες την απάντησή μου στην πρότασή σου.

Όσον αφορά την κατάρτηση των χρηστών μας, (κυρίως απαντάω σε υπονοούμενα περί του αν θα έπρεπε η εταιρία να φροντίζει για την "κατάρτιση" των χρηστών της ) η εταιρία εδώ και πολλά χρόνια έχει φροντίσει να παράξει..
- Manual https://www.virtualdj.com/manuals/virtualdj.html
- Manuals για Controllers .. https://www.virtualdj.com/manuals/hardware.html
- Wiki https://virtualdj.com/wiki/index.html
- Q&A : https://virtualdj.com/wiki/FAQ.html
- Video Tutorials : https://virtualdj.com/help/videotutorials.html
- Εξυπηρέτηση/Υποστήριξη μέσω Chat και Tickets : https://virtualdj.com/help/ (και στα Ελληνικά)
- Σελίδα στο Facebook που απαντάνε και υπάλληλοι του VirtualDJ.
- Forums, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού.

Υ.Γ. Προσκαλώ όλους όσους θα βρίσκονταν σε αυτά τα σεμινάρια να ανοίξουν topics και να κάνουν τις ερωτήσεις τους. Είναι καλύτερα στο forum, για να διαβάζουν κι άλλοι τις απαντήσεις μας και να μαθάινουν και κάτι.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία να αποδεχόμαστε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε και κυρίως δεν βγάζουμε τα ψυχολογικά μας σε δημόσιο χώρο.

Για να κλήση το θέμα... εγώ θα γράψω οτι ψυχραιμία και να το αποδεχόμαστε κατάστασης... και να υπάρχει σεβασμός όπου έγραψε ο Γιώργος... πρέπει να είναι και από της δυο πλευρές... σε μια "σχέση" όταν κάποιος χάση την ψυχραιμία του ο άλλος κοιτάει να βοηθήσει και να σώσει την κατάσταση ... οταν δεν γίνεται αυτό πάει να πει οτι θέλει κάποιος να τελειώσει την σχέση και ψάχνει αφορμή. Εγώ έκανα το λάθος... αλλά δεν σκόπευα να τελειώσω την σχέση!

PhantomDeejay wrote :
@Zerocast.
To νήμα σου έγινε moderation από εμένα γιατί η δημόσια αντιπαράθεση δεν εξυπηρετεί κανένα.
Παρόλα αυτά όταν έγινε το moderation σου έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα εδώ στο forum που σου το εξήγησα.
Βέβαια δεν μπήκες στον κόπο (μέχρι σήμερα) να το διαβάσεις απ' οτι μου δείχνει το σύστημα.
Όμως και τότε πονηρά ρώτησες, και τώρα μπήκες εδώ στο φόρουμ και πονηρά υπονοείς οτι είμαστε κακοί εδώ που σας εξαφανίζουμε τα μηνύματα.

Ξεκαθαρίζω για τελευταία φορά οτι δεν έχω σκοπό να κάνω δημόσια αντιπαράθεση με κανένα, και ειδικά με τον Λάκη.

Όταν όμως δύο, τρία ή πέντε άτομα προσπαθούμε να συμφωνήσουμε κάτι και η μία πλευρά λειτουργεί μονομερώς αυτό δείχνει ασέβεια στην άλλη πλευρά.

Εγώ λοιπόν προσωπικά ακύρωσα την παρουσία μου στο "σεμινάριο" γιατί υπήρξε έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο μου και τους όρους που έθεσα / διαπραγματευόμουν για να είναι εφικτή η παρουσία μου.

Η επιπλέον φασαρία που δημιουργείται γύρω από αυτό το θέμα δεν βοηθάει πουθενά. Αν μη τι άλλο δείχνει οτι και από την πλευρά την δική μου τουλάχιστον, κακώς προσπάθησα να σας βοηθήσω να κάνετε κάτι, και πολύ περισσότερο να είμαι ελαστικός απέναντι σε κάποια πράγματα.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω και δεν θα πέσω στην παγίδα να απαντήσω σε όλα όσα λέει ο Λάκης. Μπορεί να λέει οτι θέλει.
Άτομα που δεν με σέβονται, δεν ασχολούμαι μαζί τους. Κι ας συκοφαντούν, κι ας λένε οτι θέλουν.

Και τέλος, αφού ήσουν συνδιοργανωτής όπως λες, προσπάθησες να επικοινωνήσεις ιδιωτικά (και όχι μέσα από το δημόσιο φόρουμ) μαζί μου και απέτυχες; Προσπάθησε κάποιος άλλος και απέτυχε;
Δεν νομίζω..
Η δημόσια σιωπή μου λοιπόν προς απάντηση όλων όσων θέλουν να είμαι ο κακός της υπόθεσης. Δεν με ενοχλεί καθόλου.
Ευχαριστώ.

@PhantomDeejay,

Ευχαριστώ που μου ξεκαθάρισες τα περί διαγραφής του post μου. Η αληθεία ειναι ότι δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα στο email μου ότι έχω PM και έτσι το διάβασα σήμερα. Άρα αυτά τα περί πονηρού δεν ισχύουν. Κράτα θεσμικά τον ρόλο σου και μην χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς για ανθρώπους που δεν ξέρεις...Για αυτό οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται..

Και τέλος προσπάθησες εσύ να έρθεις σε επικοινωνία ιδιωτικά (την λίστα με τα ονόματα και τα τηλέφωνα τα έιχες από πέρσι. Δεν νομίζω..
ευχαριστώ