Την βοήθειά σας.
Γράψτε εδώ όσα περισσότερα τραγούδια (Καλιτέχνης - Τιτλος κλπ) που με την ανάλυση BPM κάνουν "drift" ή απότομες/προοδευτικές αλλαγές, και σας αναγκάζουν σε "χειροκίνητες" διορθώσεις από τον BPM Editor. Κοινώς τραγούδια μεταβλητού ρυθμού.
Αποφύγετε τα "παραδοσιακά", ζειμπέκικα, μεγάλες "κονσέρβες" κλπ. Προτιμήστε χορευτικά/dance κομμάτια.
Ευχαριστώ
Γράψτε εδώ όσα περισσότερα τραγούδια (Καλιτέχνης - Τιτλος κλπ) που με την ανάλυση BPM κάνουν "drift" ή απότομες/προοδευτικές αλλαγές, και σας αναγκάζουν σε "χειροκίνητες" διορθώσεις από τον BPM Editor. Κοινώς τραγούδια μεταβλητού ρυθμού.
Αποφύγετε τα "παραδοσιακά", ζειμπέκικα, μεγάλες "κονσέρβες" κλπ. Προτιμήστε χορευτικά/dance κομμάτια.
Ευχαριστώ
Posted Mon 16 Feb 26 @ 3:21 pm
ψαχνω να βρω και βλεπω τελικα οτι εχω φτιαξει αρκετα γμτ στο ableton. Σιγουρα ομως εχω θεμα στο planet soul-set u free , urban hype- i feel the heat . Θες να σου τα στειλω?
Posted Mon 16 Feb 26 @ 9:04 pm
PANOSV wrote :
Σιγουρα ομως εχω θεμα στο planet soul-set u free
Η αλλιώς με το BPM roller coaster.. :P
126->120->98->126, έτσι για την αλητεία!
(Ωραίο κομμάτι όμως..)
Τώρα μου θύμισες Size 9 - I'm ready (126->100->132)
Ρε γμτ γιατί δεν βγάζουν τέτοια κομμάτια πλέον;
Posted Mon 16 Feb 26 @ 9:55 pm
Robert Palmer - Addicted To Love (12" Mix)
Posted Tue 17 Feb 26 @ 4:11 am
PhantomDeejay wrote :
εμα τετοια παιζω στο ραδιο ...pure 90's clubhouse, eurodance , rave (με πολλα πρακλαδια κλπ) Τώρα μου θύμισες Size 9 - I'm ready (126->100->132)
η κουβεντα που πας να ανοιξεις ειναι τεραστια.... ευχαριστως να την κανουμε σε αλλο ποστ! :p
Posted Tue 17 Feb 26 @ 7:32 am
PANOSV wrote :
εμα τετοια παιζω στο ραδιο ...pure 90's clubhouse, eurodance , rave (με πολλα πρακλαδια κλπ)
η κουβεντα που πας να ανοιξεις ειναι τεραστια.... ευχαριστως να την κανουμε σε αλλο ποστ! :p
Για πες καμιά γνώμη τότε..
https://youtu.be/pItCgUlFFdk
Και αν θες άνοιξε νέο θέμα να θυμηθούμε εμείς οι άνω των -άντα τα νιάτα μας.. :P
Posted Tue 17 Feb 26 @ 7:39 am
PhantomDeejay wrote :
(Ωραίο κομμάτι όμως..)
PANOSV wrote :
Σιγουρα ομως εχω θεμα στο planet soul-set u free
(Ωραίο κομμάτι όμως..)
υπάρχει και ακόμη χειρότερο ...
Lil Louis - French Kiss
:P
Posted Tue 17 Feb 26 @ 11:46 am
PhantomDeejay wrote :
Γιωργο τα Shaders είναι από Shadertoy ή κάτι άλλο;
Posted Tue 17 Feb 26 @ 12:16 pm
Δεν είναι Shaders. Είναι Adobe After Effects templates.
Η ηχογράφηση έγινε με σκέτο ήχο (αρχείο FLAC), και μετά ο ήχος μπήκε στο After Effects όπου τροφοδοτούσε audio reactive templates.
Εννοείται οτι τα covers είναι export από τα tags και import σαν jpg/png στο After Effects.
Shader (με Video Skin από πάνω) είναι αυτό: https://youtu.be/jNMzp1SsZ2A
Αυτό έγινε εγγραφή κατευθείαν σαν video και το video πέρασε μετά μια βόλτα από το Adobe Premiere για να μπουν τα ρεφρέν σαν κείμενο..
Θα μπορούσα να το είχα κάνει και μέσα από το video skin αλλά το σκέφτηκα αφού ήδη είχα γράψει το video και βαριόμουν να κάνω εγγραφή από την αρχή.
Η ηχογράφηση έγινε με σκέτο ήχο (αρχείο FLAC), και μετά ο ήχος μπήκε στο After Effects όπου τροφοδοτούσε audio reactive templates.
Εννοείται οτι τα covers είναι export από τα tags και import σαν jpg/png στο After Effects.
Shader (με Video Skin από πάνω) είναι αυτό: https://youtu.be/jNMzp1SsZ2A
Αυτό έγινε εγγραφή κατευθείαν σαν video και το video πέρασε μετά μια βόλτα από το Adobe Premiere για να μπουν τα ρεφρέν σαν κείμενο..
Θα μπορούσα να το είχα κάνει και μέσα από το video skin αλλά το σκέφτηκα αφού ήδη είχα γράψει το video και βαριόμουν να κάνω εγγραφή από την αρχή.
Posted Tue 17 Feb 26 @ 12:23 pm
PhantomDeejay wrote :
... και το video πέρασε μετά μια βόλτα από το Adobe Premiere για να μπουν τα ρεφρέν σαν κείμενο..
αν το έγραφες τώρα δεν θα χρειαζόταν :P
Posted Tue 17 Feb 26 @ 12:39 pm
Αρκετά ελληνικά remix έχουν θέμα αλλα δεν τα θυμάμαι τώρα να τα γράψω... αντε επιτέλους μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη και μάλιστα γρήγορα.
Posted Tue 17 Feb 26 @ 6:25 pm
Μου είπαν να δοκιμάσετε του
michael jackson - billie jeans.
michael jackson - billie jeans.
Posted Tue 17 Feb 26 @ 7:13 pm
BONEY M RASPUTIN
Το εχω φτιαξει με το fl studio. αλλα οποιος εχει το κλασικό σίγουρα το κυνηγάει.
Patrick Hernandez Sex machine
Ritchie Family You and I
Αυτά για τις δοκιμές σας σ εμενα δουλεύει τέλεια το μεταβλητό bpm χωρίς κανένα λάθος.
Το εχω φτιαξει με το fl studio. αλλα οποιος εχει το κλασικό σίγουρα το κυνηγάει.
Patrick Hernandez Sex machine
Ritchie Family You and I
Αυτά για τις δοκιμές σας σ εμενα δουλεύει τέλεια το μεταβλητό bpm χωρίς κανένα λάθος.
Posted Tue 17 Feb 26 @ 7:38 pm
Dire Straits Sultans Of Swing
Τέλειο
Τέλειο
Posted Tue 17 Feb 26 @ 8:10 pm
More Bounce to the Ounce - Zapp
Valerie (feat. Amy Winehouse) (Version Revisited) - Mark Ronson, Amy Winehouse
Valerie (feat. Amy Winehouse) (Version Revisited) - Mark Ronson, Amy Winehouse
Posted Tue 17 Feb 26 @ 9:08 pm
LOCOMONDO LIVE ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ
Στην αλλαγή στο τέλος βαζοντας μεταβλητο bpm η τελευταία 32αδα σβήνει από τις κυματομορφες.
Στην αλλαγή στο τέλος βαζοντας μεταβλητο bpm η τελευταία 32αδα σβήνει από τις κυματομορφες.
Posted 7 days ago @ 6:38 am
Μ Π Ρ Α Β Ο στο VDJ
Τσικαμπούμ και όλα κομπλέ!
Τσικαμπούμ και όλα κομπλέ!
Posted 7 days ago @ 12:09 pm