Καλημέρα σε όλη την κοινότητα !! Έκανα update στο 2026 (b8950), και παίζοντας παρατήρησα ότι κάθε 25 λεπτά περίπου, ακούγεται ένα ηχητικό που λέει "VIRTUAL DJ" πάνω στο τραγούδι! Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και αν υπάρχει κάποια ρύθμιση να απενεργοποιείται ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Posted Fri 12 Dec 25 @ 8:03 am
Είναι ηχητικό μαρκάρισμα και αφαιρείται με την αγορά άδειας PRO (καθώς οι άδειες Home PLUS δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημόσια ή για να κερδίσει κάποιος χρήματα)
Posted Fri 12 Dec 25 @ 8:44 am
Σ' ευχαριστώ Phantom !!! Απλά είναι εντελώς σπαστικό έστω κι αν παίζεις στο σπίτι σου. Μπορώ να "γυρίσω" σε προηγούμενη έκδοση, πχ b8818 ?
Posted Fri 12 Dec 25 @ 8:52 am
Μπορείς.
Αλλά θα χάσεις όλες τις νέες λειτουργίες, και με τον καιρό θα μείνεις πίσω και σε bug fixes, και επιδιορθώσεις που αφορούν θέματα σταθερότητας και ασφάλειας.
Αλλά θα χάσεις όλες τις νέες λειτουργίες, και με τον καιρό θα μείνεις πίσω και σε bug fixes, και επιδιορθώσεις που αφορούν θέματα σταθερότητας και ασφάλειας.
Posted Fri 12 Dec 25 @ 8:54 am
Καταλαβαίνω.. Έστω μέχρι να αγοράσω το Pro.. Θύμισε μου, σε mac, κραταω αντίγραφο του VirtualDJ φακέλου στα documents, κάνω απεγκατάσταση, εγκατάσταση της έκδοσης που θέλω, και αντικαθιστώ τον παραπάνω φάκελο ?
Posted Fri 12 Dec 25 @ 8:59 am
Όχι.
Απλά εγκαθηστάς την παλιότερη έκδοση από πάνω
Απλά εγκαθηστάς την παλιότερη έκδοση από πάνω
Posted Fri 12 Dec 25 @ 10:49 am
Ευχαριστώ Phantom για την υποστήριξη !!!! Τελικά έκανα απεγκατάσταση, νεα εγκατάσταση (b8818) και αντικατέστησα το VirtualDJ φάκελο στο user/library/application support. Νομισα οτι είχα χάσει τα παντα, αλλα φαίνονται ολα εντάξει μεχρι ώρας!
Posted Fri 12 Dec 25 @ 11:17 am
Μήπως θα έπρεπε να σκεφτεί η ομάδα του vdj να συνυπολογίσει το κόστος που έχουμε ήδη πληρώσει για την home plus και να δώσει το δικαίωμα να αναβαθμίσει, όποιος θέλει, σε infinity pro πληρώνοντας μια διαφορά ? Μπορεί να την αγόρασα για μη επαγγελματική χρήση αλλά αν ήξερα ότι θα βγάζει αυτό το μήνυμα κάθε λίγο μπορεί να μην την είχα αγοράσει καθόλου. Στην ουσία για τους ήδη κατόχους της home plus γίνεται μια μεγάλη υποβάθμιση.. Νομίζω ότι αξίζει να σκεφτούν την πρότασή μου. Και για να μην υπάρχει καμία παρερμηνεία σε όσα γράφω ΔΕΝ χρησιμοποιώ το vdj επαγγελματικά, είμαι απλός hobbiστας.
Posted Sat 13 Dec 25 @ 9:01 pm
djadamx wrote :
αν και κατοχος προ πολλα χρονια συμφωνω... θεωρω πολυ λαθος αυτη την προσεγγιση...επι της ουσιας οι κατοχοι αδειας κοντρολλερ πληρωνουν για να χρησιμοποιουν τον κοντρολλερ για παραπανω απο 15λεπτα και ειναι που ειναι μειωμενες οι δυνατοτητες τωρα θα τους πεταει και sweeper? δλδ ειτε να καταργησουν τις αδειες για κοντρολλερ ειτε να δωσουν το προγραμμα με περαιτερω μειωμενες δυνατοτητες.. και ας δωσουν και καποια εκπτωση για την αγορα της προ αδειας σε αυτους που ηδη εχουν μια αδεια για κοντρολλερ... αντικειμενικα αυτο θα λεγα οτι ειναι το σωστο...επισης θεωρω οτι θα φυγει και κοσμος απο το sw με αυτη την προσεγγιση...τουλαχιστον εγω θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα αυτοΜήπως θα έπρεπε να σκεφτεί η ομάδα του vdj να συνυπολογίσει το κόστος που έχουμε ήδη πληρώσει για την home plus και να δώσει το δικαίωμα να αναβαθμίσει, όποιος θέλει, σε infinity pro πληρώνοντας μια διαφορά ? Μπορεί να την αγόρασα για μη επαγγελματική χρήση αλλά αν ήξερα ότι θα βγάζει αυτό το μήνυμα κάθε λίγο μπορεί να μην την είχα αγοράσει καθόλου. Στην ουσία για τους ήδη κατόχους της home plus γίνεται μια μεγάλη υποβάθμιση.. Νομίζω ότι αξίζει να σκεφτούν την πρότασή μου. Και για να μην υπάρχει καμία παρερμηνεία σε όσα γράφω ΔΕΝ χρησιμοποιώ το vdj επαγγελματικά, είμαι απλός hobbiστας.
Posted Sat 13 Dec 25 @ 10:46 pm
Θα ξεκινήσω λέγοντας οτι δεν λαμβάνω εγώ τις αποφάσεις, ούτε έχω κάποια επιρροή πάνω σ' αυτές.
Αφού το ξεκαθάρισα αυτό θα πω οτι είναι κοινός τόπος οτι σε κάποιες χώρες όπως και η Ελλάδα, οι 7 στους 10 χρήστες παίζουν με άδεια HOME σε μαγαζιά και μάλιστα για χρόνια.
Ξέρω προσωπικά πολλούς, και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
Η εταιρεία αποφάσισε οτι είναι καιρός κάπως αυτό να το περιορίσει και αποφάσισε απλά να βάλει ένα sample.
Δεν είναι η πιο κομψή λύση, συμφωνώ. Δεν είναι και η χειρότερη λύση όμως.
Η έκδοση HOME PLUS δεν είχε ποτέ κανένα σοβαρό περιορισμό, πέρα από οτι δούλευε με συγκεκριμένη κονσόλα. Είναι δικαίωμα της εταιρείας που από καθώς κυκλοφόρισε το VirtualDJ 8 λέει και τονίζει οτι η έκδοση PLUS δεν είναι για επαγγελματική χρήση να προσπαθεί να προστατέψει τα συμφέροντα της.
Επίσης οι άδειες PLUS έτσι όπως τις ξέραμε θα καταργηθούν.
Από καθώς θα κυκλοφορίσει η επίσημη (όχι Early Access) έκδοση του VirtualDJ 2026, θα σταματήσουν να πωλούνται και άδειες HOME PLUS.
Αντίθετα θα υπάρχει μόνο μηνιαία συνδρομή 4€ για όποιον θέλει από εδώ και πέρα αυτό που ήταν παλιά οι άδειες PLUS
Οι υπάρχουσες άδειες PLUS δεν επιρρεάζονται, θα παραμείνουν ως έχουν (εφάπαξ αγορά) αλλά δεν θα πωλούνται καινούργιες.
Δεν ξέρω αν θα δοθεί ή όχι έκπτωση για μετάβαση από PLUS σε PRO.
Προσωπικά δεν το νομίζω γιατί πάντα ήταν θέση της εταιρείας οτι δεν υπάρχει έκπτωση για μετάβαση από την μία άδεια στην άλλη.
Τέλος όσον αφορά το ίδιο το sample, όπως είπα συμφωνώ οτι δεν είναι η πιο κομψή λύση.
Αλλά δεν είναι και κακή λύση. Αν παίζεις στο σπίτι (όπως θα έπρεπε) και όχι σε επαγγελματικό χώρο, το να ακούγεται σε τυχαίο χρονικό διάστημα το sample δεν φέρνει και την καταστροφή του κόσμου.
Επίσης το sample δεν παίζει "κάθε 25 λεπτά περίπου"
Παίζει σε τυχαίο χρόνο όπου το 25 είναι η ελάχιστη του τιμή. Δεν μπορώ να αναφέρω νούμερα, αλλά μπορεί να παίξει π.χ. μία φορά μετά από 25 λεπτά, την επόμενη μετά από 35, την μεθεπόμενη μετά από 30 κ.ο.κ. Αλλά, δεν μπορεί να παίξει μετά από 20 ή μετά από 15 λεπτά.
Το sample δεν μπαίνει για να κάνει την άδεια PLUS "εκενυριστική" ώστε κάποιος να πάει στην PRO.
Μπαίνει μόνο για να διασφαλίσει οτι δεν πάει κάποιος να παίξει επαγγελματικά με μια άδεια που από εδώ και πέρα θα κοστίζει όσο ένας φρέντο (μπορεί και λιγότερο) το μήνα.
Αφού το ξεκαθάρισα αυτό θα πω οτι είναι κοινός τόπος οτι σε κάποιες χώρες όπως και η Ελλάδα, οι 7 στους 10 χρήστες παίζουν με άδεια HOME σε μαγαζιά και μάλιστα για χρόνια.
Ξέρω προσωπικά πολλούς, και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
Η εταιρεία αποφάσισε οτι είναι καιρός κάπως αυτό να το περιορίσει και αποφάσισε απλά να βάλει ένα sample.
Δεν είναι η πιο κομψή λύση, συμφωνώ. Δεν είναι και η χειρότερη λύση όμως.
Η έκδοση HOME PLUS δεν είχε ποτέ κανένα σοβαρό περιορισμό, πέρα από οτι δούλευε με συγκεκριμένη κονσόλα. Είναι δικαίωμα της εταιρείας που από καθώς κυκλοφόρισε το VirtualDJ 8 λέει και τονίζει οτι η έκδοση PLUS δεν είναι για επαγγελματική χρήση να προσπαθεί να προστατέψει τα συμφέροντα της.
Επίσης οι άδειες PLUS έτσι όπως τις ξέραμε θα καταργηθούν.
Από καθώς θα κυκλοφορίσει η επίσημη (όχι Early Access) έκδοση του VirtualDJ 2026, θα σταματήσουν να πωλούνται και άδειες HOME PLUS.
Αντίθετα θα υπάρχει μόνο μηνιαία συνδρομή 4€ για όποιον θέλει από εδώ και πέρα αυτό που ήταν παλιά οι άδειες PLUS
Οι υπάρχουσες άδειες PLUS δεν επιρρεάζονται, θα παραμείνουν ως έχουν (εφάπαξ αγορά) αλλά δεν θα πωλούνται καινούργιες.
Δεν ξέρω αν θα δοθεί ή όχι έκπτωση για μετάβαση από PLUS σε PRO.
Προσωπικά δεν το νομίζω γιατί πάντα ήταν θέση της εταιρείας οτι δεν υπάρχει έκπτωση για μετάβαση από την μία άδεια στην άλλη.
Τέλος όσον αφορά το ίδιο το sample, όπως είπα συμφωνώ οτι δεν είναι η πιο κομψή λύση.
Αλλά δεν είναι και κακή λύση. Αν παίζεις στο σπίτι (όπως θα έπρεπε) και όχι σε επαγγελματικό χώρο, το να ακούγεται σε τυχαίο χρονικό διάστημα το sample δεν φέρνει και την καταστροφή του κόσμου.
Επίσης το sample δεν παίζει "κάθε 25 λεπτά περίπου"
Παίζει σε τυχαίο χρόνο όπου το 25 είναι η ελάχιστη του τιμή. Δεν μπορώ να αναφέρω νούμερα, αλλά μπορεί να παίξει π.χ. μία φορά μετά από 25 λεπτά, την επόμενη μετά από 35, την μεθεπόμενη μετά από 30 κ.ο.κ. Αλλά, δεν μπορεί να παίξει μετά από 20 ή μετά από 15 λεπτά.
Το sample δεν μπαίνει για να κάνει την άδεια PLUS "εκενυριστική" ώστε κάποιος να πάει στην PRO.
Μπαίνει μόνο για να διασφαλίσει οτι δεν πάει κάποιος να παίξει επαγγελματικά με μια άδεια που από εδώ και πέρα θα κοστίζει όσο ένας φρέντο (μπορεί και λιγότερο) το μήνα.
Posted Sat 13 Dec 25 @ 11:49 pm
Εγώ πάντα έλεγα... και κάποιοι μάλιστα με είχαν κράξει... ότι το vdj με home δωρεάν δηλαδή... έδινε 100% ότι έκανε το πρόγραμμα εκτός το να έχεις controller.... με αποτέλεσμα πολλά μαγαζιά το έβαζαν και έπαιζαν αντι για dj η αντί για Spotify... εγω απο την αρχή έλεγα ότι το home έπρεπε να ειναι demo... να παιζει 20 με 15 λεπτά και οχι να πατάει spot που κανει τώρα αλλα να κλείνει τελείως και να αναγκάζεται κάποιος να το ξανά ανοίξει... οσο για την home plus που αγοράζεις έναν controller θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι κανονικά θα έπρεπε να δώσει μια έκπτωση για το pro ... γενικά θα ήθελα η vdj να εχει την πολιτική της serato οπως ηταν παλιά, γιατι και αυτήν άλλαξαν... να αγοράζεις πχ home plus και μετα να εχεις το δικαίωμα να κάνεις αναβάθμιση σε pro... οπως και ειχα γράψει κάποτε, ότι καλο θα ηταν να μην ειναι ένα φουλ πρόγραμμα με karaoke βίντεο κτλ... να τα πουλάει χωριστά ώστε να ρίξει την τιμή και να έχουν την δυνατότητα να το αγοράσουν ποιο πολλοί... εγω το αγόρασα και δεν χρειάζομαι ποτέ τα karaoke δε τα θέλω... θα μπορούσα να είχα πληρώσει πιο λίγα και να έπαιρνα έκδοση χωρίς karaoke... κάπως έτσι δουλεύουν τα αλλα πρόγραμμα δίνουν επιλογές το vdj απο την αρχή είχα σταθερή πολιτική παρε το pro... και την επιλογή της home plus τώρα λέει ότι δεν ειναι επαγγελματική λύση... λίγο άδικο νομίζω!
Posted Sun 14 Dec 25 @ 10:22 am
lakis69 wrote :
το vdj απο την αρχή είχα σταθερή πολιτική παρε το pro... και την επιλογή της home plus τώρα λέει ότι δεν ειναι επαγγελματική λύση... λίγο άδικο νομίζω!
Σεβαστή η άποψη του καθενός, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι "άποψη" αλλά γεγονότα. Και τα γεγονότα δεν δέχονται αμφισβήτηση.
1) Το VirtualDJ έδινε για χρόνια μέχρι 50% έκπτωση για την μετάβαση από έκδοση LE (Limited Edition) σε PRO.
Πολλοί χρήστες εδώ μέσα έχουν πάρει την άδεια τους έτσι
2) Όταν βγήκε το VirtualDJ 8 και εμφανίστηκαν οι άδειες HOME PLUS το VirtualDJ είπε οτι αυτές οι άδειες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Το είπε τότε. Πριν από 11 (ΕΝΤΕΚΑ) χρόνια, το 2014. Δεν το είπε σήμερα. Καθόλου "άδικο" δεν είναι να προσπαθεί να εφαρμόσει αυτό που σου πουλάει. Δεν σε ξεγελάει πουθενά, ούτε άλλαξε πολιτική ξαφνικά.
Πάντα έλεγε "σου πουλάω μια άδεια για να παίζει ο controller σου χωρίς διακοπές στο σπίτι.
Και πάντα έλεγε, αν βγάζεις λεφτά χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα, πάρε μια άδεια PRO.
Γι αυτό και οι άδειες είχαν συγκεκριμένα ονόματα:
HOME FREE, HOME PLUS <- Εκδόσεις "για το σπίτι", όχι για επαγγελματική χρήση
PRO SUBSCRIBER (μου μετονομάστηκε σε σκέτο PRO) και PRO INFINITY <- Επαγγελματικές εκδόσεις
3) Η τιμή του προγράμματος είναι σταθερή εδώ και 20 χρόνια. Ο πληθωρισμός όχι..
Εγώ αγόρασα το πρόγραμμα το 2007 όταν το VirtualDJ PRO κόστιζε 300 δολάρια.
Σήμερα, 18 χρόνια μετά η έκδοση PRO Infinity κοστίζει.. 300 δολάρια!
Το τι αγοραστική δύναμη είχαν 300 ευρώ το 2007 και τι αγοραστική δύναμη έχουν σήμερα, το αφήνω σαν άσκηση για όποιον θέλει να τη λύσει.
Όπως είπα, καλοδεχούμενη η κριτική και οι απόψεις, αλλά να σεβόμαστε και τα γεγονότα που δεν δέχονται αμφισβήτηση. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Α, και μεταξύ μας (αυτά που θα πω παρακάτω είναι άποψη)..
Μπορέις να έχεις ένα επαγγελματικό DJ software που σου βγάζει χρήματα, πληρώνοντας όσο και μια συνδρομή Netflix. Οπότε όχι δεν είναι ακριβό το πρόγραμμα.
Επίσης δεν καταλαβαίνω πως είναι εντάξει να πληρώνουμε 1500 ευρώ κάθε 2/3 χρόνια για ένα σετ κουμπιά (κονσόλα) αλλά δεν είναι εντάξει να πληρώσουμε 300 δολάρια (εφάπαξ, μία φορά για πάντα) για να δουλεύουν αυτά τα κουμπιά..
Posted Sun 14 Dec 25 @ 5:30 pm
Καλα ναι εννοείται ειναι άποψη δεν λέω ότι έτσι πρέπει να γίνει... εξάλλου εμενα δεν με νοιάζει εγω πλέον το αγόρασα 😁😁😁
Αν θυμάσαι οταν είχαμε βρεθεί στο σεμινάριο σου είχα πει ότι στην Ελλάδα το καλύτερο πρόγραμμα ειναι το τσάμπα... δυστυχώς στην Ελλάδα δεν θέλουν να δώσουν λεφτά για ένα πρόγραμμα και προτιμούν να παρουν έναν controller που υποτίθεται τους το δίνουν το πρόγραμμα "τσάμπα".. όπου τοτε το είχαμε ανάλυση αυτό τι ειναι το τσάμπα... η vdj εχει την πολιτική να μην δίνει "τσάμπα " αλλα ούτε πλέον να δίνει έκπτωση σε αναβάθμιση... δηλαδή αυτό που συζητάμε, να εχεις home plus και να σου δίνει έκπτωση σε pro... για εμενα και πάλι άποψη ειναι αυτό που λέω... κανει για τα δεδομένα πάντα της Ελλάδας, να βλέπουν το πρόγραμμα ακριβό και να προτιμούν να δώσουν λεφτά για controller και να πάρουν έναν τσάμπα... παρακαλώ να παρουν το πρόγραμμα. Γιαυτό λέω ίσως θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική ή να δώσει εναλλακτικές ώστε να έχουν όλοι την δυνατότητα να αγοράσουν το πρόγραμμα... το vdj ειναι πιστεύω το πιο πολύ σπασμένο πρόγραμμα εδώ στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν μπορούν να αλλάξουν τα ελληνικά μυαλά... όσο και αν προσπαθώ να εξηγήσω σε φίλους που έχουν πχ βασικό πρόγραμμα το traktor και παίζουν με σπασμένο vdj (πραγματικό παράδειγμα) ότι τους συμφέρει να αγοράσουν το vdj απο το να παίζουν σπασμένο... δεν μπορούν να το καταλάβουν. Προτιμούν το traktor που το πήραν τσάμπα με τον controller.
Αν θυμάσαι οταν είχαμε βρεθεί στο σεμινάριο σου είχα πει ότι στην Ελλάδα το καλύτερο πρόγραμμα ειναι το τσάμπα... δυστυχώς στην Ελλάδα δεν θέλουν να δώσουν λεφτά για ένα πρόγραμμα και προτιμούν να παρουν έναν controller που υποτίθεται τους το δίνουν το πρόγραμμα "τσάμπα".. όπου τοτε το είχαμε ανάλυση αυτό τι ειναι το τσάμπα... η vdj εχει την πολιτική να μην δίνει "τσάμπα " αλλα ούτε πλέον να δίνει έκπτωση σε αναβάθμιση... δηλαδή αυτό που συζητάμε, να εχεις home plus και να σου δίνει έκπτωση σε pro... για εμενα και πάλι άποψη ειναι αυτό που λέω... κανει για τα δεδομένα πάντα της Ελλάδας, να βλέπουν το πρόγραμμα ακριβό και να προτιμούν να δώσουν λεφτά για controller και να πάρουν έναν τσάμπα... παρακαλώ να παρουν το πρόγραμμα. Γιαυτό λέω ίσως θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική ή να δώσει εναλλακτικές ώστε να έχουν όλοι την δυνατότητα να αγοράσουν το πρόγραμμα... το vdj ειναι πιστεύω το πιο πολύ σπασμένο πρόγραμμα εδώ στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν μπορούν να αλλάξουν τα ελληνικά μυαλά... όσο και αν προσπαθώ να εξηγήσω σε φίλους που έχουν πχ βασικό πρόγραμμα το traktor και παίζουν με σπασμένο vdj (πραγματικό παράδειγμα) ότι τους συμφέρει να αγοράσουν το vdj απο το να παίζουν σπασμένο... δεν μπορούν να το καταλάβουν. Προτιμούν το traktor που το πήραν τσάμπα με τον controller.
Posted Sun 14 Dec 25 @ 5:46 pm
Ο αγώνας της φθήνιας είναι ένας αγώνας προς τα κάτω χωρίς κανένα πραγματικό νικητή.
Σε αυτό θα παραδεχτώ την πολιτική της εταιρείας που τόσα χρόνια λέει "εγώ εκτιμώ οτι το πρόγραμμα μου αξίζει αυτό το ΧΧΧ ποσό, και δεν κάνω εκπτώσεις (ούτε καν στην black Friday :P)"
Η εταιρεία εδώ και χρόνια έχει διαλέξει οτι δεν θέλει να πουλάει σε αυτούς που κυνηγούν το φθηνό, αλλά σε αυτούς που κυνηγούν το καλό. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί τους..
Σε αυτό θα παραδεχτώ την πολιτική της εταιρείας που τόσα χρόνια λέει "εγώ εκτιμώ οτι το πρόγραμμα μου αξίζει αυτό το ΧΧΧ ποσό, και δεν κάνω εκπτώσεις (ούτε καν στην black Friday :P)"
Η εταιρεία εδώ και χρόνια έχει διαλέξει οτι δεν θέλει να πουλάει σε αυτούς που κυνηγούν το φθηνό, αλλά σε αυτούς που κυνηγούν το καλό. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί τους..
Posted Sun 14 Dec 25 @ 5:58 pm
Δεν λέω να το πουλάει φθηνά αλλά να εχει επιλογές... αμα πχ πουλάει το πρόγραμμα χωρίς karaoke και βίντεο και τα εχει έξτρα τιμή, αυτό δεν κανει φθηνό το πρόγραμμα.
Το να δινει επιλογές πχ στο να αγοράσεις την home plus και να δώσεις μετα ένα έξτρα πόσο ,δεν νομίζω ότι το κανει φθηνό.
Το vdj βλέπω ότι έρχεται στην τρίτη θέση σε επιλογή των djs... πιστεύω ότι ειναι στην 3 θέση οχι γιατι ειναι χειρότερο πρόγραμμα απο τα άλλα... αλλα γιατί τα αλλα δίνουν επιλογές στο να το αποκτήσεις.
Στο να είναι κάθετη η vdj ότι εγω τόσο το δίνω και έτσι το δίνω... χάνει μελλοντικούς πελάτες. Και το να έχεις ποσότητα δεν χάνεις την ποιότητα! Βέβαια εγώ γράφω με ελληνικά δεδομένα το vdj ειναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα και σίγουρα δεν θα κάτσει να αλλάξει πολιτική για μια Ελλάδα μόνο... αλλα την 3 θέση ειναι απο site γνωστά και παγκόσμια... άρα εγω πιστεύω ότι αυτό δεν γίνεται μονο στην Ελλάδα αλλα και σε άλλες χώρες.
Για εμένα το vdj ειναι νούμερο 1 πρόγραμμα γιαυτό και το έχω επιλέξει και δεν πρόκειται να το αλλάξω... απλός μου την δίνει να ακούω τους άλλους που λένε ότι ειναι νούμερο 1 η 2 ενώ τα πρόσφατα τους update ειναι πράγματα που έχει το vdj 2 χρόνια τουλάχιστον... έβαλε λέει ο άλλος χρώματα στους φακέλους και μπορείς να μετακινείς τους φάκελους... άσε μας ρε 😋😋😁
Το να δινει επιλογές πχ στο να αγοράσεις την home plus και να δώσεις μετα ένα έξτρα πόσο ,δεν νομίζω ότι το κανει φθηνό.
Το vdj βλέπω ότι έρχεται στην τρίτη θέση σε επιλογή των djs... πιστεύω ότι ειναι στην 3 θέση οχι γιατι ειναι χειρότερο πρόγραμμα απο τα άλλα... αλλα γιατί τα αλλα δίνουν επιλογές στο να το αποκτήσεις.
Στο να είναι κάθετη η vdj ότι εγω τόσο το δίνω και έτσι το δίνω... χάνει μελλοντικούς πελάτες. Και το να έχεις ποσότητα δεν χάνεις την ποιότητα! Βέβαια εγώ γράφω με ελληνικά δεδομένα το vdj ειναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα και σίγουρα δεν θα κάτσει να αλλάξει πολιτική για μια Ελλάδα μόνο... αλλα την 3 θέση ειναι απο site γνωστά και παγκόσμια... άρα εγω πιστεύω ότι αυτό δεν γίνεται μονο στην Ελλάδα αλλα και σε άλλες χώρες.
Για εμένα το vdj ειναι νούμερο 1 πρόγραμμα γιαυτό και το έχω επιλέξει και δεν πρόκειται να το αλλάξω... απλός μου την δίνει να ακούω τους άλλους που λένε ότι ειναι νούμερο 1 η 2 ενώ τα πρόσφατα τους update ειναι πράγματα που έχει το vdj 2 χρόνια τουλάχιστον... έβαλε λέει ο άλλος χρώματα στους φακέλους και μπορείς να μετακινείς τους φάκελους... άσε μας ρε 😋😋😁
Posted Sun 14 Dec 25 @ 6:11 pm
Προφανώς δεν έχεις ακούσει τι κάνει η BMW (και όχι μόνο) τα τελευταία χρόνια!
Όπου το αυτοκίνητο πλέον έρχεται με θερμαινόμενα καθίσματα ακόμα κι αν εσύ δεν τα παρήγγειλες..
Απλά αν θελήσεις στο μέλλον να τα χρησιμοποιήσεις.. πλήρωσε μια συνδρομή θερμαινώμενων καθισμάτων!
Φουντ φορ θοτ που λένε στο χωριό μου..
Όπου το αυτοκίνητο πλέον έρχεται με θερμαινόμενα καθίσματα ακόμα κι αν εσύ δεν τα παρήγγειλες..
Απλά αν θελήσεις στο μέλλον να τα χρησιμοποιήσεις.. πλήρωσε μια συνδρομή θερμαινώμενων καθισμάτων!
Φουντ φορ θοτ που λένε στο χωριό μου..
Posted Sun 14 Dec 25 @ 6:27 pm
PhantomDeejay wrote :
Θα ξεκινήσω λέγοντας οτι δεν λαμβάνω εγώ τις αποφάσεις, ούτε έχω κάποια επιρροή πάνω σ' αυτές..
προφανως απλα συζητηση κανουμε και δεν"την λεμε" σε κανεναν παρα ποσο μαλλον σε σένα.. αν και προς το παρον "το μετρο αναστέλεται" καλο θα ναι να βρεθει μια πιο "βολική" κατασταση για ολους... οι μειωμενες δυνατοτητες ειναι κατι που αντικειμενικα θα ταν πιο "δικαιο". Επίσης Λάκη η Atomix ειναι η εταιρία πισω απο το vdj !! το virtualdj ειναι απλα το προγραμμα της εταιρίας οπως παλια η ίδια εταιρία ειχε το atomixmp3
Posted Mon 15 Dec 25 @ 9:38 am
PANOSV wrote :
προφανως απλα συζητηση κανουμε και δεν"την λεμε" σε κανεναν παρα ποσο μαλλον σε σένα.. αν και προς το παρον "το μετρο αναστέλεται" καλο θα ναι να βρεθει μια πιο "βολική" κατασταση για ολους... οι μειωμενες δυνατοτητες ειναι κατι που αντικειμενικα θα ταν πιο "δικαιο". Επίσης Λάκη η Atomix ειναι η εταιρία πισω απο το vdj !! το virtualdj ειναι απλα το προγραμμα της εταιρίας οπως παλια η ίδια εταιρία ειχε το atomixmp3
PhantomDeejay wrote :
Θα ξεκινήσω λέγοντας οτι δεν λαμβάνω εγώ τις αποφάσεις, ούτε έχω κάποια επιρροή πάνω σ' αυτές..
Ναι γνωρίζω ότι είναι η Atomix απο συνήθεια λέω vdj...
Άλλη μια πρόταση είναι... αφού θα σταματήσει να εχει άδεια home plus... αυτοί που ήδη έχουν αυτήν την άδεια να μην εχει spot να εχει μονο στην home free και ας σταματήσουν την home plus... αν και δεν καταλαβαίνω τι θα κερδίσουν με το να σταματήσουν την home plus ... θα γίνω λίγο Βασιλάκης καΐλας..
Εγω οταν γύρισα απο Θεσσαλονίκη στην πόλη μου λογο της οικονομικής κρίσης είχα μείνει ταπί... και έψαχνα λύση για να αγοράσω το vdj ... δεν έδινε κάποιες επιλογές εκτός απο το να δωσω μετρητά όλο το ποσό για μονο την pro ..ειχα σκοπόνα παρω άδεια plus και μετα να εδινα έξτρα χρήματα για αναβάθμιση σε pro αλλα δεν υπήρχε αυτη η επιλογή και γιαυτό δε το εκανα .... γιαυτό έγραψα πιο πάνω ότι καλο ειναι να δίνει επιλογές ακόμα και σε αυτούς που θέλουν το πρόγραμμα αλλα δεν έχουν να δώσουν ολα τα χρήματα... και οπως έγραψα πιο πάνω... μια επιλογή χωρίς karaoke, η να μπορείς να πάρεις την home plus και μετα να σου δινει μια εκτύπωση για την pro κτλ κτλ ... δεν βοηθάει η αλήθεια να λέγεται .
Και όσο για την bmw για τα θερμαινόμενα καθίσματα... εγω ειμαι 100% βεβαίως Γιώργο ότι το καραοκε το σιχαίνομαι και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να το δουλέψω... χρειαστείτε σε γάμο και τους είπα ψέματα ενώ μπορούσα γιατι ΔΕΝ το θέλω... οποτε εγω συγκεκριμένα έχω πληρώσει κατι που δεν θα το δουλέψω και πως σου είπα ειμαι 100% και ααααν ειναι για μονο μια φορά... υπάρχουν λύσεις για την μια φορά... τοτε που δεν είχα λεφτα ,θα προτιμούσα να γλύτωνα 50 100 ευρω χωρίς karaoke παρα που τα έδωσα για ααααν χρειαστώ μια φορά. Με αγάπη τα λέω γιατι ειναι "κρίμα" να μην δίνει επιλογές να μπορούν να το έχουν όλοι όσοι το θέλουν και να μην τους δίνει επιλογές και να τους λέει τόσα και αν σου αρέσει... η Atomix χάνει και γιαυτό πάνε μετά οι άλλοι στα αλλα πρόγραμμα που τους κανει "δώρο" με τον controller
Και να συμπληρώσω για την bmw ότι ακόμα και αυτοί σου δίνουν επιλογές ,αμάξι με θέρμανση καθίσματα οθόνη κτλ και χωρίς... σου λέει αν θες πάρε την απλή έκδοση ή την φουλ. Το να δίνεις επιλογές οπως έγραψα πιο πάνω ,δεν κανει φθηνό το πρόγραμμα.
Posted Mon 15 Dec 25 @ 1:02 pm
Δεν θα καθίσω να εξηγήσω την οικονομική πωλητική και πωλητική πωλήσεων της Atomix.
Δεν είναι η δουλειά μου και δεν χρειάζεται.
Απλά μην το βλέπεις οτι "πλήρωσες κάτι που δεν χρησιμοποιείς"
Δες οτι πήρες κάποια δώρα που δεν τα χρησιμοποιείς.
Και το παράδειγμα με τα μοντέρνα αυτοκίνητα το κατάλαβες λάθος.
Ο μοντέρνος προγραμματισμός δεν είναι "modules" που όσο λιγότερα βάζεις τόσο πιο εύκολο και light και πιο οικονομικό γίνεται το πρόγραμμα.
Θα το πω όσο πιο "απλοϊκά" μπορώ (χωρίς να είμαι όμως έτσι 100% ακριβείς)
Θα κοστίσει περισσότερο χρόνο και επομένως περισσότερο χρήμα στην εταιρεία το να βγάλει το βίντεο από το πρόγραμμα και να γίνει χωριστό έξτρα κομμάτι.
Αυτό το κόστος θα περάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στον χρήστη.
Επίσης η αφαίρεση του βίντεο δεν θα αυξήσει την σταθερότητα του προγράμματος. Στην καλύτερη δεν θα την επιρρεάσει, αλλά το πιθανότερο είναι οτι θα την μειώσει.
Όταν ένα πρόγραμμα έχει εξελιχθεί επί μια δεκαετία σαν "σύνολο", το να σπάσεις αυτό το σύνολο μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.
Η πλήρης έκδοση του Serato PRO έχει 250 δολάρια. Ναι είναι 50 δολάρια φθηνότερο από το VirtualDJ, αλλά δεν έχει video, δεν έχει το "προηγμένο" master tempo, δεν έχει τα "καλά" effects, δεν παίζει με όλες τις κονσόλες, δεν έχει DVS (timecode) και χίλια δύο άλλα.
Αν τα προσθέσεις όλα αυτά (έστω χωρίς το βίντεο) τότε το Serato κοστίζει πολύ περισσότερο από το VirtualDJ. Άρα δεν πλήρωσες κάτι που δεν χρησιμοποιείς.
Αγόρασες ένα πρόγραμμα για DJ-ing και πήρες και δώρο ένα σωρό πράγματα που οκ, δεν τα χρησιμοποιείς.
Υ.Γ.: Στο Serato PRO αν φορτώσεις όλα όσα έχει το VirtualDJ φτάνεις στην ουσία στο Serato Suite που κοστίζει 450 δολάρια!
Οπότε και έτσι να το δεις.. πήρες δώρα αξίας 150ευρώ!
Δεν είναι η δουλειά μου και δεν χρειάζεται.
Απλά μην το βλέπεις οτι "πλήρωσες κάτι που δεν χρησιμοποιείς"
Δες οτι πήρες κάποια δώρα που δεν τα χρησιμοποιείς.
Και το παράδειγμα με τα μοντέρνα αυτοκίνητα το κατάλαβες λάθος.
Ο μοντέρνος προγραμματισμός δεν είναι "modules" που όσο λιγότερα βάζεις τόσο πιο εύκολο και light και πιο οικονομικό γίνεται το πρόγραμμα.
Θα το πω όσο πιο "απλοϊκά" μπορώ (χωρίς να είμαι όμως έτσι 100% ακριβείς)
Θα κοστίσει περισσότερο χρόνο και επομένως περισσότερο χρήμα στην εταιρεία το να βγάλει το βίντεο από το πρόγραμμα και να γίνει χωριστό έξτρα κομμάτι.
Αυτό το κόστος θα περάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στον χρήστη.
Επίσης η αφαίρεση του βίντεο δεν θα αυξήσει την σταθερότητα του προγράμματος. Στην καλύτερη δεν θα την επιρρεάσει, αλλά το πιθανότερο είναι οτι θα την μειώσει.
Όταν ένα πρόγραμμα έχει εξελιχθεί επί μια δεκαετία σαν "σύνολο", το να σπάσεις αυτό το σύνολο μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.
Η πλήρης έκδοση του Serato PRO έχει 250 δολάρια. Ναι είναι 50 δολάρια φθηνότερο από το VirtualDJ, αλλά δεν έχει video, δεν έχει το "προηγμένο" master tempo, δεν έχει τα "καλά" effects, δεν παίζει με όλες τις κονσόλες, δεν έχει DVS (timecode) και χίλια δύο άλλα.
Αν τα προσθέσεις όλα αυτά (έστω χωρίς το βίντεο) τότε το Serato κοστίζει πολύ περισσότερο από το VirtualDJ. Άρα δεν πλήρωσες κάτι που δεν χρησιμοποιείς.
Αγόρασες ένα πρόγραμμα για DJ-ing και πήρες και δώρο ένα σωρό πράγματα που οκ, δεν τα χρησιμοποιείς.
Υ.Γ.: Στο Serato PRO αν φορτώσεις όλα όσα έχει το VirtualDJ φτάνεις στην ουσία στο Serato Suite που κοστίζει 450 δολάρια!
Οπότε και έτσι να το δεις.. πήρες δώρα αξίας 150ευρώ!
Posted Mon 15 Dec 25 @ 2:03 pm
Ναι οκ... μην κολλάμε στα βίντεο... εγω λέω ότι θα ηταν μια καλή επιλογή να μπορούσε να δώσει λύσεις σε αυτούς που δυσκολεύεται να το αγοράσει. Δεν ειναι ντε και καλα τα βίντεο ειναι ολα τα αλλα που έγραψα και η κουβέντα αυτη ,δεν ειναι το βίντεο ειναι η home plus... εμενα έτσι και αλλιώς οπως σου είπα.. πλέον σκασίλα μου ηιατι το έχω αγοράσει οπότε δεν αλλάζει κατι ... κάνουμε μια κουβέντα για μελλοντικούς χρήστες που θέλουν να το αγοράσουν και δεν δινει επιλογές η automix παρα μονο σου λέει πάρε το pro τόσο και τέλος... αυτο ειναι το νόημα της κουβέντας μη το χάνουμε με το βίντεο.
Οπ Σ σου είπα πιο πάνω... έχω φίλο που παίζει με traktor επειδή το πήρε τσάμπα... ενώ σε ολα τον βολεύει το vdj και παίζει με σπασμένο... δεν θέλει να το αγοράσει γιατι δεν θέλει να δώσει τα 300 και ευρω ενώ σου λέει έχω πάρει ένα πρόγραμμα τσάμπα με τον κοντρολερ μου .καλα βέβαια μην αναλύσουν την πολιτική της traktor άσε... εκείνη έδιναν τοτε το πρόγραμμα σαν φλαιερ... είχα πάρει την audio 2 και μου έδωσαν τσαμπα το pro... δεν κεω να φτάσει εκεί το vdj αλλα να δώσει επιλογές και μια απο αυτές ειναι το home plus και να εχει μετα κάποιος μια έκπτωση για αναβάθμιση σε pro και οχι που θέλουν τώρα να την καταργήσουν η που βάζουν spot ... αυτη ειναι η κουβέντα μας ξεχνάς το βίντεο
Οπ Σ σου είπα πιο πάνω... έχω φίλο που παίζει με traktor επειδή το πήρε τσάμπα... ενώ σε ολα τον βολεύει το vdj και παίζει με σπασμένο... δεν θέλει να το αγοράσει γιατι δεν θέλει να δώσει τα 300 και ευρω ενώ σου λέει έχω πάρει ένα πρόγραμμα τσάμπα με τον κοντρολερ μου .καλα βέβαια μην αναλύσουν την πολιτική της traktor άσε... εκείνη έδιναν τοτε το πρόγραμμα σαν φλαιερ... είχα πάρει την audio 2 και μου έδωσαν τσαμπα το pro... δεν κεω να φτάσει εκεί το vdj αλλα να δώσει επιλογές και μια απο αυτές ειναι το home plus και να εχει μετα κάποιος μια έκπτωση για αναβάθμιση σε pro και οχι που θέλουν τώρα να την καταργήσουν η που βάζουν spot ... αυτη ειναι η κουβέντα μας ξεχνάς το βίντεο
Posted Mon 15 Dec 25 @ 2:18 pm