Προσπαθώ μέσα από το POI να δώσω εντολή στο cue να ξεκινάει στο automix από εκεί που θέλω και να τελειώνει εκεί που θέλω αλλά... δε τα καταφέρνω... μου είπαν γιαυτό
https://virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=81324
Αλλά δεν έβγαλα άκρη.. ζήτησα από αυτόν που το έκανε να μου κάνει ένα βίντεο να δω οως δουλεύει και να τον βάλω και δωρεά σε PayPal που έχει αλλά δεν ξέρω δε το κάνει.. μου λέει είναι εύκολο... μου έστειλε και από το vdj οδηγίες για το POI αυτό που προσπαθώ να κάνω αλλά πάλι δεν έβγαλα άκρη...
Ερώτηση... από το POI μπορώ να κάνω αυτό που θέλω η άδικα παιδεύομαι και αν ναι ... γιατί είμαι τόσο χαζός και δεν μπορώ να βγάλω άκρη ειναι τοσο δύσκολο? 😁😆
Μπορεί κάποιος να μου κάνει ένα μικρό βίντεο και να εξηγεί βήμα βήμα πως γίνετε είτε από το POi είτε από το link πιο οανω και αν έχει PayPal να κάνω μια δωρεά δεν έχω πρόβλημα.
https://virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=81324
Αλλά δεν έβγαλα άκρη.. ζήτησα από αυτόν που το έκανε να μου κάνει ένα βίντεο να δω οως δουλεύει και να τον βάλω και δωρεά σε PayPal που έχει αλλά δεν ξέρω δε το κάνει.. μου λέει είναι εύκολο... μου έστειλε και από το vdj οδηγίες για το POI αυτό που προσπαθώ να κάνω αλλά πάλι δεν έβγαλα άκρη...
Ερώτηση... από το POI μπορώ να κάνω αυτό που θέλω η άδικα παιδεύομαι και αν ναι ... γιατί είμαι τόσο χαζός και δεν μπορώ να βγάλω άκρη ειναι τοσο δύσκολο? 😁😆
Μπορεί κάποιος να μου κάνει ένα μικρό βίντεο και να εξηγεί βήμα βήμα πως γίνετε είτε από το POi είτε από το link πιο οανω και αν έχει PayPal να κάνω μια δωρεά δεν έχω πρόβλημα.
Posted Wed 21 May 25 @ 1:50 am
Η "Pad Page" που σου έδωσαν είναι ένας εύκολος/γρήγορος τρόπος να ορίζεις τα σημεία που χρησιμοποιεί το automix, με βάση τον τύπο μίξης.
Και υποθέτω οτι το πρόβλημα στην περίπτωση σου είναι ακριβώς "ο τύπος μίξης"
Ανάλογα με το αν το πρόγραμμα θα κάνει (κατά το automix) beatmatch. fade ή cut, χρησιμοποιεί διαφορετικά σημεία. Οπότε λογικά πρέπει να τα ορίσεις όλα.
Ή πρέπει να χρησιμοποιείς συγκεκριμένο τύπο μίξης στο automix, και όχι τον "smart" που διαλέγει αυτόματα την καλύτερη περίπτωση από τις παραπάνω.
Σημείωση:
Το να επέμβεις στην μίξη και λειτουργία του automix με ACTION pois (αν αυτό ψάχνεις) είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Ανάλογα με το αν το πρόγραμμα θα κάνει (κατά το automix) beatmatch. fade ή cut, χρησιμοποιεί διαφορετικά σημεία. Οπότε λογικά πρέπει να τα ορίσεις όλα.
Ή πρέπει να χρησιμοποιείς συγκεκριμένο τύπο μίξης στο automix, και όχι τον "smart" που διαλέγει αυτόματα την καλύτερη περίπτωση από τις παραπάνω.
Σημείωση:
Το να επέμβεις στην μίξη και λειτουργία του automix με ACTION pois (αν αυτό ψάχνεις) είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Posted Wed 21 May 25 @ 6:59 am
μιας και αναφερεστε στα action pois , υπαρχει τροπος να βαλω σε custom button κατευθειαν να μου δημιουργει το action poi μαζι με την εντολη που θελω? πχ ειμαι στο hotcue 7 και πατωντας το custom button να γινεται action και να γραφει ExecMacro μπλα μπλα μπλα?
Posted Thu 22 May 25 @ 9:12 am
Ναι.
Παράδειγμα:
(not has_cue 7 ? set_cue 7) & cue_action 7 "var_equal 'ExecMacro' 1 ? goto_cue 8" & cue_color 7 "white" & cue_name 7 "GoTo HC8"
Μία μόνο από τις εντολές που υπάρχουν έτοιμες εδώ:
https://www.virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=81517
Παράδειγμα:
(not has_cue 7 ? set_cue 7) & cue_action 7 "var_equal 'ExecMacro' 1 ? goto_cue 8" & cue_color 7 "white" & cue_name 7 "GoTo HC8"
Μία μόνο από τις εντολές που υπάρχουν έτοιμες εδώ:
https://www.virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=81517
Posted Thu 22 May 25 @ 9:39 am
PhantomDeejay wrote :
Η "Pad Page" που σου έδωσαν είναι ένας εύκολος/γρήγορος τρόπος να ορίζεις τα σημεία που χρησιμοποιεί το automix, με βάση τον τύπο μίξης.
Σημείωση:
Σημείωση:
Προσπαθώ να καταλάβω.... δηλαδή θα πρέπει να επιλέξω στο poi μια συγκεκριμένη εντολή από την φώτο 1 και μετά να επιλέξω τον ίδιο τύπο μιξ από το automix φώτο 2?
Έκανα μια δοκιμή έβαλα cut έκανε ένα τραγούδι ξεκίνησε με το πρώτο cue όπως ήθελα αλλά το τέλος δεν έπιασε και το επόμενο δεν ξεκινάει από το cue1
Φώτο 1..

Φώτο 2...

automix με ACTION pois, αυτό που γράφεις δεν ξέρω τι είναι
Posted Thu 22 May 25 @ 2:44 pm
Τύπος αλλαγής που διάλεξες κάνει Cut in και Fade out Το λέει και στο μενού.
Οπότε πρέπει να ορίσεις τα σημεία:
Μίξη "Cut" Σημείο Έναρξης
Mίξη "Fade" Σημείο Εξόδου
Posted Thu 22 May 25 @ 5:28 pm
PhantomDeejay wrote :
Α μάλιστα.... γιατί εγώ έβαζα "Cut" Σημείο Έναρξης και "Cut" Σημείο εξόδου.... νόμιζα ότι πρέπει να είναι το ίδιο... οκ ευχαριστώ θα το ψάξω πιο πολύ
Posted Thu 22 May 25 @ 5:54 pm
Ίσως είναι δύσκολο αυτό που θα ζητήσω αλλά.. αν ρεις χρόνο... μπορείς να μου γράψεις τι κάνει η κάθε επιλογή της φώτο 1? Είναι πολλά αυτά που γράφει αλλά αν καταλάβω τι κάνει το κάθε ένα... τότε θα έχω και πιο πολλές επιλογές οστε να κάνω ίσως συνδυασμούς
Posted Thu 22 May 25 @ 5:58 pm
Είναι απλό.
Το Automix χρησιμοποιεί 4 βασικούς τύπους μίξης.
Για κάθε ένα από αυτούς τους τύπους αλλαγής, έχεις δύο σημεία.
Αυτό μας κάνει 8 πιθανά σημεία που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από το Αutomix.
Ο τύπος automix "Έξυπνος" μπορεί ανάλογα με το ζεύγος κομματιών που έχει να μιξάρει να χρησιμοποιήσει οποιωνδήποτε από τους 4 τύπους.
Οι άλλοι τύποι, είναι πιο περιορισμένοι και το ποια χρησιμοποιούν είναι σχεδόν αυτονόητο.
Το Automix χρησιμοποιεί 4 βασικούς τύπους μίξης.
- Το Fade όπου τα κομμάτια αλλάζουν με απλή εξασθένιση
- Το Cut όπου τα κομμάτια αλλάζουν με "καρφωτή" αλλαγή.
- Το Tempo όπου τα κομμάτια αλλάζουν με beatmatch
- To Full που τα κομμάτια παίζουν ολόκληρα
Για κάθε ένα από αυτούς τους τύπους αλλαγής, έχεις δύο σημεία.
- Το σημείο "εισόδου" δηλαδή το σημείο που το κομμάτι θα κάνει μίξη όταν έρχεται και βγαίνει στον αέρα (και το ακούς), και
- Το σημείο εξόδου, δηλαδή το σημείο που το κομμάτι θα κάνει μίξη ΑΦΟΥ έχει παίξει, πλέον "φεύγει" από τον αέρα (σταματάς να το ακούς)
Αυτό μας κάνει 8 πιθανά σημεία που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από το Αutomix.
Ο τύπος automix "Έξυπνος" μπορεί ανάλογα με το ζεύγος κομματιών που έχει να μιξάρει να χρησιμοποιήσει οποιωνδήποτε από τους 4 τύπους.
Οι άλλοι τύποι, είναι πιο περιορισμένοι και το ποια χρησιμοποιούν είναι σχεδόν αυτονόητο.
Posted Thu 22 May 25 @ 9:57 pm
Ευχαριστώ
Posted Thu 22 May 25 @ 10:53 pm
Σε ευχαριστω παρα πολυ! θα πειραματιστω λιγουλακι!!
Posted Fri 23 May 25 @ 1:00 pm
PhantomDeejay wrote :
Έκανα αυτό όπου μου έγραψες αλλά πάλι δεν γίνεται να κάνει αυτό που θέλω... είναι εύκολο κάποιος να μου κάνει ένα βίντεο όπως αυτό όπου έκανα να μου δείξει βήμα βήμα τι πρέπει να κανω ?
https://youtu.be/TWt9M6cSSPg?si=roXWjKQRVtzCgbM-
Posted Sun 25 May 25 @ 10:51 pm
Κάποιο σχόλιο για το τι λάθος κάνω σε αυτό το βίντεο?...
Ξεκινάει από το cue που θέλω αλλά δεν αλλάζει στο cue που θέλω το πάει μέχρι τέλος το τραγούδι.
Ξεκινάει από το cue που θέλω αλλά δεν αλλάζει στο cue που θέλω το πάει μέχρι τέλος το τραγούδι.
Posted 7 days ago @ 3:05 am