Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Καλησπέρα το virtual μου άλλαξε από αρκετά τραγούδια τα bpm με αποτέλεσμα να χάνω τις αλλαγές,δεν επανέρχονται ούτε με τα tags.υπόψην το πρόγραμμα δεν είναι σπασμένο.υπάρχει κάποιος τρόπος επαναφοράς;;;
Καλησπέρα το virtual μου άλλαξε από αρκετά τραγούδια τα bpm με αποτέλεσμα να χάνω τις αλλαγές,δεν επανέρχονται ούτε με τα tags.υπόψην το πρόγραμμα δεν είναι σπασμένο.υπάρχει κάποιος τρόπος επαναφοράς;;;

Posted 4 days ago @ 6:10 am
Μπορείς να μας δώσεις μερικά παραδείγματα;

Δηλαδή ένα κομμάτι που είναι 84 bpm Μου το έχει κάνει 82.3 Συν τοις άλλοις οι τελείτσες στις μπάρες έχουνε απόκλιση. Διέγραψα την data base και το ξανάκανα ανάλυση και μου κάνει πάλι τα ίδια με αποτέλεσμα να χάνει σε κάθε αλλαγή

Μερικά παραδείγματα από κομμάτια που μπορούμε να δοκιμάσουμε κι εμείς;

tamally maak (dim Zach)σε εμενα μου το βγαζει 82,31

Εδω το βγάζει 83.0 και αν εξαιρέσεις το 1ο beat που έχει απόκλιση (το βάζεις ευκολα με ΤΑΡ) κατά τα άλλα είναι σωστό

Κι εδώ 83 (82.999) το βγάζει και απλά το Grid θέλει μετατόπιση μισό beat.

82.99 κι εμένα

Οκ 👍 ευχαριστώ πολύ

Η παραπάνω πληροφορία από μένα και άλλους, δεν σημαίνει ότι εσύ είσαι τρελλός και οι υπόλοιποι γνωστικοί :D
Όπως άλλωστε είπε κάποιος ... "και γιατί να είναι τρελός ο ένας που διαφωνεί με τους πολλούς και να μην είναι οι πολλοί που διαφωνούν με τον έναν"

Απλά, αν συνεχίζεις και έχεις πρόβλημα με κάποια κομμάτια θα πρέπει να μας στείλες κανά δυο γιατί μπορεί να τα έχουμε από διαφορετική πηγή από ότι εσύ.