Pozdrav svima! Totalni sam amater/kreten sto se tice hardvera i spajanja svega toga tako da krecem s pitanjma :D : Planiram uzeti pioneer cdj 200 x2 i behringer vmx 200. E sad, ozvucenje nemam, zelio bih da muziku pustam preko zvucnika od kompa i ne znam sta mi je sve potrebno, koji kablovi, zvucna kartica i na koji nacin da to sve povezem? Ima li smisla uopste to povezivati sa laptopom i vdj-em, ako ima - kako :D? Hvala!
p.s. imam budzet od 500 jura pa ako mislite da ona kombinacija plejera i 'miksete' koja kosta 450 jura nije vredna tih para slobodno recite i predlozite sta da uzmem tj. kako da maximalno iskoristim lovu. Plejeri su stari 2 godine, mixeta pod garancijom. Nasao sam i cdj100tke 2 komada za 300 jura ali su stari ('04). Enivej, ako neko ima bilo kakav predlog bio bih zahvalan.
p.s. imam budzet od 500 jura pa ako mislite da ona kombinacija plejera i 'miksete' koja kosta 450 jura nije vredna tih para slobodno recite i predlozite sta da uzmem tj. kako da maximalno iskoristim lovu. Plejeri su stari 2 godine, mixeta pod garancijom. Nasao sam i cdj100tke 2 komada za 300 jura ali su stari ('04). Enivej, ako neko ima bilo kakav predlog bio bih zahvalan.
Posted Tue 07 Dec 10 @ 6:36 am
pa evo ovak ak oces nes posebno meni se svida odi na ovo audiopro to je prvo pa si nadi numarkov i bettlepack sa svime popustima i svim ispast ce ti 5000 kn. uzivaj care
Posted Thu 23 Dec 10 @ 2:26 am