Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: VDJ 2026 - Page: 2

Ωραία γιατί εγω δε το θέλω αυτό οπότε καλύτερα που έχει επιλογή ας πούμε on off! 😊

... αλλάξατε κάτι στα reduced quality stems; ... γιατί τα ακούω καλύτερα ... μπορεί βεβαία να είναι και από τον ενθουσιασμό ... έβαλα και ο καινούργιο skin του Phantom και έχω διπλή χαρά ...

Καλά κατάλαβα; Lyrics μόνο με stems 2.0;

Ναι.

Έχει να κάνει με το πόσο καλά δουλεύει το AI.
Διαπιστώσαμε οτι με τα Stems 1 υπήρχαν πολλά περισσότερα λάθη και προβλήματα.
Οπότε αναγκαστικά.. Stems 2.0

PhantomDeejay wrote :
Ναι.

Έχει να κάνει με το πόσο καλά δουλεύει το AI.
Διαπιστώσαμε οτι με τα Stems 1 υπήρχαν πολλά περισσότερα λάθη και προβλήματα.
Οπότε αναγκαστικά.. Stems 2.0

... το διαπίστωσα και εγώ ότι κάνει λάθη stems 1.0 , και είναι λογικό, άλλα καλύτερα με λάθη παρά καθόλου ... αφού έτσι και αλλιώς μπορείς να τα απενεργοποιήσεις ... διευκρινίστε το ότι με stems 1.0 δεν δουλεύει καλά , και αφήστε το στην ευχέρεια του χρήστη ...

τι μπορεί να φταίει και δεν μου εμφανίζει τους στίχους;

edit: άρχισε να τους δείχνει ξαφνικά

και πάλι εξαφανίστηκαν

edit: έγραψε ένα μήνυμα ότι μόνο άδεις PRO εμφανίζουν για όλα τα τραγούδια σ΄τιχους

Ναι. Βασικά ο τρόπος που δουλεύει είναι απλός:

Φορτώνεις ένα κομμάτι.
Αν έχει audio signature προχωράει παρακάτω. Αν όχι χρησιμοποιεί STEMS 2.0 για να φτιάξει το audio signature.
Αφού λοιπόν έχει το audio signature κοιτάζει πρώτα τοπικά αν έχει ξανακατεβάσει lyrics για το κομμάτι.
Αν έχει, στα δείχνει.
Αν δεν έχει τότε ζητάει πάλι με βάση το audio signature να δει αν έχει αποθηκευμένα lyrics ο server
Αν έχει, τα κατεβάζει και στα δείχνει
Αν δεν έχει ούτε ο server αποθηκευμένα lyrics τότε μπορεί να κάνει lyrics extraction αλλά ΜΟΝΟ αν έχεις άδεια PRO.

Ελπίζω τώρα να έγινε κατανοητό.

ναι νομίζω το κατάλαβα

by the way, γαμάτο το skin σου (αν και το 80% δεν το καταλαβαίνω) :)

PhantomDeejay wrote :

Φορτώνεις ένα κομμάτι.
Αν έχει audio signature προχωράει παρακάτω. Αν όχι χρησιμοποιεί STEMS 2.0 για να φτιάξει το audio signature.
Αφού λοιπόν έχει το audio signature κοιτάζει πρώτα τοπικά αν έχει ξανακατεβάσει lyrics για το κομμάτι.
Αν έχει, στα δείχνει.
Αν δεν έχει τότε ζητάει πάλι με βάση το audio signature να δει αν έχει αποθηκευμένα lyrics ο server
Αν δεν έχει ούτε ο server αποθηκευμένα lyrics τότε μπορεί να κάνει lyrics extraction αλλά ΜΟΝΟ αν έχεις άδεια PRO.

Για το τελευταίο βήμα το καταλαβαίνω να θέλει stems 2.0 για να κάνει lyrics extraction σωστά.
Άλλα ουτε το audio signature παράγετε σωστά με Stems 1.0; Γιατί αν παράγετε σωστά, θα μπορούσαμε και εμείς με τα stems 1.0 να έχουμε lyrics για όσα κομμάτια υπάρχουν στον server.

PhantomDeejay wrote :

Φορτώνεις ένα κομμάτι.
Αν έχει, στα δείχνει.

Ερώτηση.
αν διορθώσουμε τα lyrics και πατήσουμε "Αποθήκευση" αποθηκεύονται και στον server ή μόνο στη τοπική βάση.
και τι ακριβώς κάνει το κουμπί "Επαναφορά".

Όχι δεν ανεβαίνουν στον server. Οι αλλαγές αποθηκεύονται τοπικά.

Το κουμπί επαναφορά (reset στα Αγγλικά) ξεκινάει την ανάλυση από το μηδέν, και αν είσαι χρήστης PRO εξαναγκάζει τον AI server να κάνει νέο extraction ακόμα κι αν έχει κάποιο αποτέλεσμα αποθηκευμένο.

Γινεται να ΜΗΝ εμφανιζονται οι στιχοι στο skin μας (κυματομορφες) αλλα οταν παταμε το "lyrics" η' "karaoke" να παιζουν στην εξοδο (βιντεο) κανονικα ?
Απλα να μην "γεμιζει" το skin και με τους στιχους.....

Επιλογή showLyrics
Βάλε τη στο NO