Sign In:     

Forum: Balkan Forum

Topic: hercules rmx console - Page: 2

This part of topic is old and might contain outdated or incorrect information

e ali kad pogledas dje god da radis ima mixeta a mixeta uima mikrofon tako da moci ces pricat a i mixat ja osobno ne pricam na mikrofon ako sta govorimo to imama jinglove tipa F**K THE NEIGHBOURS TURN IT UP LOUD i tak ono zaje******a

MOD BY DJ-ALF
Pazi na reci koje koristis ;)

znam nije mi ni bitan microfon

molio bi da mi neko pomogne imam jedan party na otvrenome znaci bit ce oko 2000 ljudi.... planiram radit sa hercules remix konsolom i vdj-om,,, zanimam me vasa misljenja dali je hercules stabilan i dali ce mi moc to odraditi... imam laptop core 2 duo 2giga rama... radio bi na herculesovu zvucnu..Hvala

Naravno, ako sve podesis kako treba, ja sam radio preko godinu dana u velikom klubu bez problema ;)

herkules a dobar je sam je ko igracka..dje se odrzava taj parti od 2000 ljudi??

Tango & Cash Cerna

nisam cuo za to

Konzolu koristim godinu dana i sa ext.mixetom radi savršeno!!!

DAJ MI RECI KAKO RADI NJEGOVA ZVUCNA KARTA?

ja evo par mjeseci radim na konzoli i sve dobro radi i zvucna je ok samo imam jedno pitanje

da li je moguce da namjestim da mogu preko konzole da upalim npr 4 ili 8 loopova, a ne da ja stavim gdje mi je loop in i out ?

Verovatno mozes da izmapiras, ja to imam na Total Control, ne znam kako ide kod tebe.

^^ i sta treba da uradim? sta znaci to izmapiram?

dj_Hibrid daj m reci kako radi microfon u herculesa ''''??? DALI KONZOLA STEKA DALI SI IMO IKAD NEKIH PROBLEMA??

do sad nisam, dobro radi... za svaku pohvalu. :)
a ne koristim mikrofon, ponekad spajam ovaj moj koji je malo pokvaren.. tako da ti nista ne mogu konkretno reci.
nabavit cu za par dana ja mislim pa cu javiti...

ok hvala

cao, imam problem..
dakle koristim hercules rmx sa laptopom hp 550 i polovi mi zvuk..
znaci, ne ide zvuk na oba zvucnika vec na jedan..
kada sam radio na drugom laptopu radilo je ok..
predpostavljam da je do nekih konfiguracija na racunaru ili na virtualu, pa jel zna neko sta moze biti ?

hvala unaprjed :)

pogledaj u konfig da ti nije tamo nesto dirano i onda pogledaj na mixeru od windowsa 2 puta klikni na zvucnik dole ali mislim da ti je u konfigu problem

e ne znam fakat, mislim da sam sve procacko na configu i to.. i opet nista..

a neam pojma covjece

95%