Sign In:     

Forum: Balkan Forum

Topic: Timecode vinyl - Page: 2

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Ispravio sam tvoj post, bez obzira sto si mozda u pravu. Znas pravila pa ih i postuj.
Ti jesi u pravu i ovo jeste mozda Srbija, ali ako sam ja uspeo i jos neke koje znam da kupe licencu, moze svako ;)

U vezi Key Detection-a, mislim da je tim upoznat sa tim problemom i da ce biti poboljsan uskoro.

kolko sam vidio mogu samo da nabavim timecode i 4in 4out zvucnu kartu i to je to...
neka preporuka za kartu?i to od najjefinije prema gore :)

Nisam nesto pratio skoro sta se koristi, mislim da Maya 44 vise ne postoji nova, bila je ESI U46DJ MK2 i naravno moze i Hercules MK2 ili RMX konzola.

ma znam da idu konzole i to... al mene iskljucivo zanima to da i dalje mogu raditi sa playerima//turntablesima
naravno uz time code a muzika potjece iz laptopa putem virtuala...vidio sam da se moze to napraviti sa najobicnijom 4in4out kartom
sto je mnogo jeftinija varijanta od serata traktora i sl...ee sad mene zanima koliko je dobro tako raditi? mislim samo sa 4in4out kartom naspram recimo serata...
ii preporuka neke najjeftinije 4in4out karte..ono do 100e..rabljeno/novo...

batali taj posao... lose radi ;)

zasto?

zasto?

pustis pesmu... ne diras pitch i ono ti menja: 128.4.....128.9.....128.7....128.3....128.1... :D
neces da gledas... odlucis se samo da slusas...
taman si sinhronizovao kako treba 2 numere, uzeo si samo da srknes pice... poslusas na cue, kad ono nema veze blage sa vezom.... pobeze :(
mnogo je lose odradjen TC mod i to nema veze sa podesavanjem osetljivosti BPM u TC setings
ovo pricam za SeratoTCV... mozda je druga prica sa nekim drugim TCV, mada cisto sumnjam :(

Pogledaj ovo:

i ovo, jeste starija verzija VDJ-a ali ce ti dati uvid kako to moze da radi:

Naravno TCV podrska je jos bolja sada nego tada, tako da to "ne radi" nije bas tacno ;)

@Dejamba
Imas upozorenje za svoj zadnji post ovde

bas me zanima sta je napisao :)

ja vidio vlastitim ocima i radilo je brutalno dobro tak da...
jedino ti je pič bježo ak si imo lose pokvarene cd playere...

bas me zanima sta je napisao :)

ja vidio vlastitim ocima i radilo je brutalno dobro tak da...
jedino ti je pič bježo ak si imo lose pokvarene cd playere...

Sinovac?!

TCV i TCCD nije isto ;)
I da bi znao koliko je dobro moras da probas prvo da radis sa real vinyl pa uporedis sa drugim soft: Torq,Traktor, Serato, DeckaDance...

Pozz svima!Kupio sam mayu 44 usb i tcv serato scratch live,imam vdj 5.0,sve sam povezao kako inace ide,ali nema sanse da mogu pustit pjesmu kad mi je podesavanje na gramofon,external mixer i mayu...Koja je fora,jesam li nesto propustio da odradim?Pocetnik sam,ne zamjerite...

koje gramofone preporucujete od jeftinih za timecode

cao narode moze li mi neko reci zasto se time cod iskljuci na bcd3000 u vdj nakon nekoliko pjesama sto se pusti ???
posedujem bcd3000 i 2 stanton gramofona sa tonar banana iglicama i torq time cod plocama .

(Old topics and forums are automatically closed)