Ispravio sam tvoj post, bez obzira sto si mozda u pravu. Znas pravila pa ih i postuj.
Ti jesi u pravu i ovo jeste mozda Srbija, ali ako sam ja uspeo i jos neke koje znam da kupe licencu, moze svako ;)
U vezi Key Detection-a, mislim da je tim upoznat sa tim problemom i da ce biti poboljsan uskoro.
Ti jesi u pravu i ovo jeste mozda Srbija, ali ako sam ja uspeo i jos neke koje znam da kupe licencu, moze svako ;)
U vezi Key Detection-a, mislim da je tim upoznat sa tim problemom i da ce biti poboljsan uskoro.
Posted Mon 08 Dec 08 @ 7:36 am
kolko sam vidio mogu samo da nabavim timecode i 4in 4out zvucnu kartu i to je to...
neka preporuka za kartu?i to od najjefinije prema gore :)
neka preporuka za kartu?i to od najjefinije prema gore :)
Posted Sun 03 May 09 @ 5:43 pm
Nisam nesto pratio skoro sta se koristi, mislim da Maya 44 vise ne postoji nova, bila je ESI U46DJ MK2 i naravno moze i Hercules MK2 ili RMX konzola.
Posted Mon 04 May 09 @ 5:59 am
ma znam da idu konzole i to... al mene iskljucivo zanima to da i dalje mogu raditi sa playerima//turntablesima
naravno uz time code a muzika potjece iz laptopa putem virtuala...vidio sam da se moze to napraviti sa najobicnijom 4in4out kartom
sto je mnogo jeftinija varijanta od serata traktora i sl...ee sad mene zanima koliko je dobro tako raditi? mislim samo sa 4in4out kartom naspram recimo serata...
ii preporuka neke najjeftinije 4in4out karte..ono do 100e..rabljeno/novo...
naravno uz time code a muzika potjece iz laptopa putem virtuala...vidio sam da se moze to napraviti sa najobicnijom 4in4out kartom
sto je mnogo jeftinija varijanta od serata traktora i sl...ee sad mene zanima koliko je dobro tako raditi? mislim samo sa 4in4out kartom naspram recimo serata...
ii preporuka neke najjeftinije 4in4out karte..ono do 100e..rabljeno/novo...
Posted Mon 04 May 09 @ 9:45 pm
batali taj posao... lose radi ;)
Posted Wed 06 May 09 @ 5:58 am
zasto?
Posted Sat 09 May 09 @ 11:06 am
zasto?
pustis pesmu... ne diras pitch i ono ti menja: 128.4.....128.9.....128.7....128.3....128.1... :D
neces da gledas... odlucis se samo da slusas...
taman si sinhronizovao kako treba 2 numere, uzeo si samo da srknes pice... poslusas na cue, kad ono nema veze blage sa vezom.... pobeze :(
mnogo je lose odradjen TC mod i to nema veze sa podesavanjem osetljivosti BPM u TC setings
ovo pricam za SeratoTCV... mozda je druga prica sa nekim drugim TCV, mada cisto sumnjam :(
pustis pesmu... ne diras pitch i ono ti menja: 128.4.....128.9.....128.7....128.3....128.1... :D
neces da gledas... odlucis se samo da slusas...
taman si sinhronizovao kako treba 2 numere, uzeo si samo da srknes pice... poslusas na cue, kad ono nema veze blage sa vezom.... pobeze :(
mnogo je lose odradjen TC mod i to nema veze sa podesavanjem osetljivosti BPM u TC setings
ovo pricam za SeratoTCV... mozda je druga prica sa nekim drugim TCV, mada cisto sumnjam :(
Posted Sun 10 May 09 @ 4:26 am
Pogledaj ovo:
i ovo, jeste starija verzija VDJ-a ali ce ti dati uvid kako to moze da radi:
Naravno TCV podrska je jos bolja sada nego tada, tako da to "ne radi" nije bas tacno ;)
Posted Sun 10 May 09 @ 7:40 am